Acasa MagazinLife Andreea Marin Banica premiata cu aur la Salonul International de Inventii de la Geneva

Andreea Marin Banica premiata cu aur la Salonul International de Inventii de la Geneva

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Andreea Marin Banica a primit medalia de aur la Salonul International de Inventii de la Geneva. Aceasta a fost premiata pentru inovatia “body cu chilotel extensibil Violet”. Conform vedetei autohtone, produsul s-a bucurat de foarte mult succes si in strainatate, foarte multi producatori si distribuitori manifestandu-si interesul pentru producerea si distributia produsului in magazinele pentru copii in strainatate.


“Sunt emotionata sa va impartasesc bucuria de a fi primit Medalia de Aur pentru inovatia Violet destinata bebelusilor, la Salonul International de Inventii de la Geneva. Nu e putin lucru pentru mine, cu atat mai mult cu cat nu sunt decat un “inventator ocazional”, ideea simpla si foarte utila pentru copiii aflati in primii ani de viata fiindu-mi inspirata de o nevoie a fiicei mele cand avea doar cateva luni. Intre timp, produsul “Body cu chilotel extensibil Violet by Andreea Marin Banica” a devenit foarte popular in Romania, gratie vanzarilor excelente in reteaua Carrefour, dar trebuie sa recunosc faptul ca interesul mare pe care l-am descoperit aici, la Geneva, atat pentru cumpararea pe loc a produsului, cat si pentru distribuirea lui in strainatate, mi-a reconfirmat ca aceasta inovatie este apreciata la scara larga drept un real ajutor pentru sanatatea si confortul micutilor, dar si pentru buzunarele parintilor (pretul este comparabil cu al unui body normal, care nu are calitatile inovatiei, dar produsul poate fi folosit un timp mai indelungat datorita elasticitatii pe trei directii: in lungime, in latime si in zona din jurul piciorusului). “, a marturisit Andreea Marin Banica pe blogul personal. 

Filtru de aer cu reducere a consumului de combustibil 

La acelasi Salon de Inventica, inca un roman a cunoscut faima. Corneliu Birtok Baneasa, in varsta de 32 de ani, a primit si el medalia de aur pentru un dispozitiv care scade consumul de combustibil de la masina si creste puterea motorului. Dispozitivul de transport al aerului se ataseaza la un filtru de aer inventat tot de el si reduce consumul de carburanti si emisii poluante cu 20%.
Inventatorul este student in ultimul an la Facultatea de Inginerie din Hunedoara, care-l sustine in participarea la expozitii internationale. Corneliu Birtok Baneasa a reusit sa experimenteze dispozitivele si filtrele pe 100 de tipuri masini pe care le monitorizeaza de trei ani in laboratorul de motoare al facultatii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult