Acasa MagazinLife Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. îşi spun adio după 7 ani de căsnicie

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. îşi spun adio după 7 ani de căsnicie

scris de Laurentiu Banches
25 afisari

Andreea Marin Bănică a anunţat în seara de joi, 10 ianuarie, că a decis împreună cu Ştefan Bănică Jr. că e mai bine să pună capăt relaţiei dintre ei.

E oficial - Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. se despart (foto:9am.ro)

Într-un mesaj postat pe contul de facebook, „zâna surprizelor” a afirmat că „După 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru copilul nostru”. Andreea Marin a adăugat că „Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relaţie civilizată, caldă, atât pentru fetiţa noastră, cât şi pentru noi.”

Vedeta TV a declarat despre relaţia cu Ştefan Bănică, cu care s-a căsătorit în ianuarie 2006, că a fost trăită cu „discreţie, atât cât ne-a permis statutul de persoană publică, ce înseamnă pentru alţii în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieţii particulare într-o telenovelă”. Ea a precizat în mesajul care ulterior a fost postat şi de Ştefan Bănică pe pagina de Facebook că „dorinţa noastră este să depăşim şi acest moment cu aceeaşi discreţie, chiar dacă suntem conştienţi de valul de speculaţii şi neadevăruri ce va urma, de aceea vă rugăm să înţelegeţi decizia noastră de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile şi mai ales copiii.” Fetiţa celor doi s-a născut la aproape 2 ani de căsnicie, în decembrie 2007, fiind botezată Ana Violetă.

4 comentarii

geek-a-contra 11-01-2013 - 14:50

mai sint citeva zeci daca nu sute de alti romani care „îşi spun adio după 7 ani de căsnicie” in fiecare zi. vreau articole si detalii despre toti.

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 11-01-2013 - 20:53

Astia doi sint normali la cap? Au bani, au tot ce le trebuie dar nu sint fericiti unul cu altul. De ce? Ce nu merge acolo intre ei? Au fost la Dubai amindoi si au platit 2200 de euro camera pe noapte. Nici asta nu le-ajunge. Ce vor? dar la copilul ala nu se gindesc? Te casatoresti doar asa ca sa te admire prostii la televizor? La fel si Teo, si celelalte „vedete”. Altii nu au ce minca si astia nu le mai ajunge handraleala.

Tom Cc 12-01-2013 - 14:51

Vedete de tot RAHATUL !!! VAI DE CAPUL LOR !!

Contra 12-01-2013 - 22:02

Ce a cautat Andreea la tzigan? Nu stia ca „bate”?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult