Acasa MagazinLife Andrej Pejic – el sau ea ?

Andrej Pejic – el sau ea ?

scris de Marius Bâtcă
26 afisari

La o prezentare, din 2011, a lui Jean Paul Gaultier, mireasa înaltă şi blondă, îmbrăcată într-o rochie semi-transparentă, a fost momentul cheie al spectacolului.

Andrej Pejic

Andrej Pejic - el sau ea? (foto: funkydowntown.com)

Singura problemă? Era… un bărbat! Şi astfel, la 19 ani, Andrej Pejic a devenit unul dintre cele mai căutate modele din industrie, pentru că, din orice perspectivă l-ai privi, ca bărbat ori ca femeie, e frumos de pică!

Andrej nu este singurul model ce trece graniţele impuse de propriul sex, însă este primul care o face cu atât de mult succes. Anul trecut, revista FHM l-a inclus, din greşeală, în topul celor mai frumoase femei din lume, unde a ocupat poziţia… 98.

El a fost descoperit în Australia, însă cum Melbourne nu e chiar capitala mondială a fashion-ului, a plecat la Londra, la marile agenţii de modeling. Aici, a cunoscut-o pe Sarah Doukas, fondatoarea agenţiei Storm, cea care i-a oferit o şansă şi lui Kate Moss, considerată prea scundă. Au semnat imediat un contract, i-a aranjat diverse pictoriale, atât pentru articole de îmbrăcăminte masculină, cât şi feminină, şi Andrej a devenit băiatul ce a descoperit brusc că e şi femeia pe care o vor toţi. A pozat ca Marilyn Monroe pentru Lovecat Magazine, a fost îmbrăcat, din nou, în mireasă pentru revista OUT 100.

Andrej Pejic speră că aspectul lui va ajuta la crearea unei lumi mai deschise, în care „sexul, naţionalitatea, orientarea sexuală şi statutul financiar să nu afecteze oportunităţile oamenilor, modul în care îi tratează ceilalţi şi libertatea de care se bucură”.

Articolul integral pe www.catchy.ro

Articol aparut in numarul 52 al saptamanalului ZIUAVECHE.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult