Acasa MagazinLife Angelina Jolie, povestea piciorului gol

Angelina Jolie, povestea piciorului gol

scris de A.B.
4 afisari

Actriţa Angelina Jolie comentează, pentru prima dată, povestea piciorului gol care a făcut înconjurul lumii.

angelina jolieAngelina Jolie s-a referit pentru prima dată la apariţia ei cu piciorul gol la Gala Premiilor Oscar din acest an. „Nu dau importanţă acestor lucruri. Nu urmăresc aceste show-uri TV şi dacă intru pe internet şi văd ceva despre mine, pur şi simplu nu dau click să citesc. Oamenii din anturajul meu nu vorbesc despre astfel de lucruri. Am auzit ceva despre asta, dar nu i-am acordat atenţie. E vorba doar despre o femeie căreia i-a plăcut o rochie şi a ales-o pentru o noapte”, a declarat Angelina Jolie pentru Huffington Post.

Piciorul gol al Angelinei Jolie a fost parodiat după Gala Premiilor Oscar din acest an, poze cu rochia actriţei americane apărând în mass-media din întreaga lume. Pe Twitter a fost creat un cont al piciorului, acesta fiind accesat de mii de utilizatori. Actriţa americană a urcat, cu ceva timp în urmă, pe scenă pentru a decerna Oscarul pentru cel mai bun scenariu adaptat. În momentul în care trebuia să anunţe numele nominalizaţilor, actriţa a făcut o pauză, şi, cu mâna stângă în şold, a stat în aşa fel încât a lăsat să i se vadă piciorul drept, dezgolit pe toată lungimea acestuia.

Actriţa a pozat în aceeaşi poziţie şi în momentul sosirii la eveniment, pe covorul roşu, în faţa zecilor de fotografi prezenţi la gală.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult