Acasa MagazinLife Angelina Jolie şi Brad Pitt la un pas de căsătorie

Angelina Jolie şi Brad Pitt la un pas de căsătorie

scris de L.M.
2 afisari

Potrivit site-ului Dailystar, Angelina Jolie i-ar fi făcut cadou partenerului ei de viaţă o “verighetă” în valoare de 250.000 de lire sterline(390.000 euro),  cu ocazia zilei de naştere a actorului. Brad Pitt va împlini pe 18 decembrie vârsta de 47 de ani.

Surse apropiate cuplului, au declarat că “”inelul are gravate numele celor şase copii, iar cel al Angelinei este gravat deasupra. Este o verighetă de familie ce simbolizează faptul că Brad nu este căsătorit doar cu Angelina, ci cu întreaga familie, care reprezintă un tot unitar”, precum şi anumite simboluri “mistice” care au o semnificaţie deosebită pentru cuplu.

Aceleaşi surse susţin că cei doi au planuri serioase la începutul anului viitor, o ceremonie nupţială restrânsă, într-un templu din India de Valentine’s Day.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt consideraţi a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriţi. Cei doi au în prezent şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi – Maddox, în vârstă de nouă ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de şase ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de cinci ani, născută în Etiopia. Shiloh, născută în Namibia, în 2006, este unul dintre copiii biologici ai cuplului, alături de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi în 2008, în Franţa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult