Acasa MagazinLife Angelina Jolie va filma o poveste de dragoste din timpul razboiului din Bosnia

Angelina Jolie va filma o poveste de dragoste din timpul razboiului din Bosnia

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Starul de la Hollywood Angelina Jolie a declarat sambata, dupa o vizita la Sarajevo, ca va incepe in curand sa lucreze la un film despre o poveste de dragoste in timpul razboiului din Bosnia (1992-95).


Jolie a declarat, intr-un comunicat publicat de Inaltul Comisariat al Natiunilor Unite pentru Refugiati (UNHCR), din partea caruia ea este Ambasador al Bunavointei, ca in toamna vor incepe filmarile relatand povestea unui cuplu care s-a cunoscut in ajunul razboiului si efectul avut de conflict asupra relatiei lor. „Filmul este un love story si nu o declaratie politica”, afirma comunicatul.

Potrivit Agerpres, Jolie a sosit vineri intr-o vizita surpriza la Sarajevo si sambata s-a intalnit cu membri ai presedintiei interetnice bosniace pentru a discuta despre mijloace de a ajuta mii de refugiati de razboi care se intorc acasa.

Jolie a vizitat refugiati in estul Bosniei in aprilie impreuna cu partenerul ei Brad Pitt si a promis atunci ca va reveni.

Ea a mai declarat ca distributia filmului va include actori din diferite etnii ale fostei Iugoslavii. „As vrea sa implic cat mai multi oameni posibil si sa invat atat de mult cat pot”, a afirmat actrita americana.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult