Acasa MagazinLife Antena 1. Cine a câştigat show-ul Mireasă pentru fiul meu (video)

Antena 1. Cine a câştigat show-ul Mireasă pentru fiul meu (video)

scris de L.M.
49 afisari

Mireasă pentru fiul meu, show-ul matrimonial de la Antena 1, sezonul 2, s-a încheiat cu două căsătorii în direct. Lorena şi George, respectiv Andreea şi Alin şi-au unit destinele în faţa telespectatorilor, însă preferaţii publicului şi câştigătorii marii finale a show-ului Mireasă pentru fiul meu 2013 au fost Lorena şi George.

C

Câştigătorii marii finale a show-ului Mireasă pentru fiul meu 2013 au fost Lorena şi George

uplul Cornelia – Dragos a ajuns şi el în finală, însă, deşi a îmbrăcat rochia de mireasă, Cornelia nu şi-a dorit să se căsătorească, alegere care l-a facut pe Dragos să puna punct relaţiei lor.

După aproape un an, trei cupluri formate în casa Mireasă pentru fiul meu au ajuns în marea finală din 24 august, însă doar două au decis să-şi ducă la bun sfârşit misiunea pentru care s-au înscris în acest show matrimonial, aceea de a-şi găsi jumătatea. Astfel, după 358 de zile petrecute într-o casă, soacre, alături de băieţii lor si posibilele nurori, sezonul 2 al show-ului Mireasă pentru fiul meu s-a încheiat cu două cununii civile în direct, Lorena şi George, respectiv Andreea şi Alin fiind decişi să iasa căsătoriţi din emisiune.

În functie de voturile publicului, Lorena (foto) şi George au fost desemnaţi câştigătorii marii finale şi au plecat acasa cu un premiu consistent în bani, de aproape 60.000 de euro.

În schimb, deşi ajunşi în marea finala şi fiind preferaţii a sute de mii de telespectatori, Cornelia şi Dragos s-au despărţit chiar în timpul ultimei emisiuni din acest an a show-ului Mireasă pentru fiul meu, cel care a luat aceasta decizie fiind Dragoş, rănit de decizia Corneliei de a nu se căsători în finala din 24 august, situaţie care i-a eliminat din start din lupta pentru marele premiu.

3 comentarii

Ionel 25-08-2013 - 17:13

Fraierii astia isi aleg nevestele dupa numarul de voturi? E mai tare decit la matrimoniale cind vezi ca dai de una de 120 kilograme!

urbos 25-08-2013 - 22:11

In sfarsit un articol de prima pagina!
Eu am pariat pe Gogu si Filofteia.

CONGO 25-08-2013 - 22:39

da nu e corect, daca nu e bune?
mai bine le incerc eu si va spun.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult