Aparitie sexy la X Factor! Crezi ca recunosti sosia? | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Aparitie sexy la X Factor! Crezi ca recunosti sosia?

Aparitie sexy la X Factor! Crezi ca recunosti sosia?

scris de L.M.
4 afisari

Aparitie sexy la duminica, 14 octombrie, la X Factor! Crezi ca o recunosti? Cheloo spune că seamănă cu Inna. Delia crede că aduce a Andreea Mantea.

14 octombrie Aparitie sexy la X Factor! Crezi ca recunosti sosia?

Aparitie sexy la X Factor! Crezi ca recunosti sosia?

Indiferent cui ii seamana, tanara de 22 de ani din Oradea este fara doar si poate o prezenta tonica si foarte frumoasa. Alexandra a cucerit juriul si publicul cu prezenta scenica, insa ramane de vazut in aceasta seara daca si vocea o recomanda pentru a trece in etapele urmatoare. Chiar daca i se spune mereu ca seamana cu cele doua vedete, Alexandrei ii place sa creada ca seamana doar cu ea si ca poate ajunge sa aiba cariera chiar mai infloritoare decat a celor doua. De aceea, a decis sa vina la X Factor si este determinata sa convinga juriul si o tara intreaga ca locul ei este pe scena.

Duminica aceasta la X Factor, unul dintre jurati se intalneste cu o veche cunostinta si toti au parte de scene desprinse parca din film. De data aceasta, fetele fac show: patru concurente cunosc fericirea „dintr-o lovitura”, alta incearca sa il seduca pe unul dintre jurati cu un dans pe masa si sosia lui Andreea Mantea vine la auditii.

Nici baietii nu se lasa mai prejos; unul invita publicul la dans cu „Balada boa”, altul face breakdance, iar un concurent se dovedeste a fi o veche cunostinta a lui Cheloo. Juratii isi pastreaza simtul umorului iar Cheloo se pomeneste rostind: „Mai bine imi pun viitorii copii sa se uite obsesiv la filme porno decat sa te trec!”.

In aceasta seara, de la 20.30, telespectatorii se vor intalni din nou cu juriul X Factor si cu o parte dintre concurentii care aspira sa fie urmatorul X Factor al Romaniei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult