Acasa MagazinLife Arnold Schwarzenegger a vorbit cu Dmitri Medvedev pe Twitter

Arnold Schwarzenegger a vorbit cu Dmitri Medvedev pe Twitter

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Guvernatorul statului american California, Arnold Schwarzenegger, a făcut schimb de mesaje pe Twitter cu preşedintele rus, Dmitri Medvedev, la sosirea sa în Moscova, duminică, pentru o vizită consacrată dezvoltării noilor tehnologii, se poate vedea pe reţeaua socială.

„Tocmai am aterizat la Moscova. O zi foarte frumoasă. Nerăbdător să-l văd pe preşedintele Medvedev”, a scris Schwarzenegger pe adresa KremlinRussia_e.

„Schwarzenegger, bun venit la Moscova. Aştept să vă întâlnesc, precum şi delegaţia dumneavoastră, la Skolkovo”, locul ales pentru crearea unei Silicon Valley în apropiere de Moscova, a răspuns Dmitri Medvedev.

Potrivit Mediafax, Arnold Schwarzenegger a fost invitat în Rusia de Dmitri Medvedev, care a vizitat în iunie Silicon Valley – centrul nevralgic al înaltei tehnologii din California – şi şi-a exprimat dorinţa de a crea un centru de excelenţă comparabil în regiunea Moscovei.

Guvernatorul statului California, însoţit de o delegaţie de companii precum Google, Intel şi Microsoft, urmează să se întâlnească luni cu preşedintele rus şi să se exprime la un forum consacrat noilor tehnologii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult