Acasa MagazinLife Arnold Schwarzenegger s-a afişat în public alături de noua sa iubită

Arnold Schwarzenegger s-a afişat în public alături de noua sa iubită

scris de L.M.
8 afisari

Arnold Schwarzenegger s-a afişat în public cu noua sa iubită, Heather Milligan, cu care ar avea o relaţie încă din februarie, potrivit presei americane, informează contactmusic.com.

Arnold Schwarzenegger si Heather Milligan

Starul francizei „Terminator” şi noua sa iubită au fost fotografiaţi de paparazzi în timp ce se sărutau pasional, după o cină romantică, la Los Angeles.

Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 66 de ani, care s-a despărţit de Maria Shriver în 2011, după o căsnicie de 25 de ani, a invitat-o pe Heather Milligan, o terapeută în vârstă de 38 de ani, la o cină romantică în restaurantul Fig din Hotelul Fairmont din Santa Monica, California. Cei doi au fost fotografiaţi în timp ce se sărutau pasional după cină, înainte de a-şi lua la revedere.

Potrivit unei surse citate de site-ul TMZ.com, Schwarzenegger şi Milligan au sosit şi au plecat de la acea întâlnire separat.

Zvonurile despre relaţia lor au apărut în luna februarie, iar o sursă a declarat că starul american era îndrăgostit de Heather Milligan, în ciuda unor informaţii recente care sugerau faptul că Arnold încearcă să se împace cu Maria Shriver.

Căsnicia dintre Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver s-a destrămat după ce presa americană a aflat că renumitul actor este tatăl unui băiat, Joseph, în vârstă de 15 ani, conceput în secret cu menajera familiei sale, Mildred Baena.

În ciuda despărţirii, Arnold spune că are o relaţie bună cu Maria Shriver: „Ţinând cont de circumstanţe, trecând printr-un divorţ, pot să zic că am o relaţie minunată cu soţia mea. Nu există certuri, vorbim tot timpul la telefon şi ne creştem copiii împreună. Suntem părinţi responsabili şi ştim deja că singura metodă pentru a face ca lucrurile să meargă este ca noi doi să colaborăm. Noi facem acest lucru şi totul merge cu adevărat bine”.

Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver au împreună patru copii ai lor: Katherine, în vârstă de 22 de ani, Christina, în vârstă de 21 de ani, Patrick, în vârstă de 19 ani, şi Christopher, în vârstă de 15 ani.

8 comentarii

IngerAlbastru 25-09-2013 - 22:47

Wow … parca a cazut luna de pe cer ca s-au sarutat pasional, sint oameni si atit.
Altii ce fac dupa divort? … incearca sa-si refaca viata cu alta femeie.

jan dinu 25-09-2013 - 23:12

EU cred ca ARNOLD trebuie sa aiba elicopter cind el sta deasupta
ca se surpa pamintul shi pe EA o duce vintul !
JD-USA

IngerAlbastru 26-09-2013 - 04:03

Mey omule, eu sa te invat cum sta un barbat deasupra … si nu se surpa pamantul.

jan dinu 26-09-2013 - 06:41

Aranjamentul prenuptial este ca EA sa stea deasupra !
Am gasit un alt procedeu in locul helicoprerului :
EA trebuie sa aiba niste amortizoare cind tzipa ca o doare …!
JD-USA

IngerAlbastru 26-09-2013 - 12:33

Ai destul timp si tu in mana daca la asa ceva te gandesti sa fabrici idei erotice niciodata experimentate!!!

pathfinder 26-09-2013 - 12:38

Corect!
In mana!

BULA 26-09-2013 - 06:13

E un cretin, daca s-a despartit de tovarasa de viata cu care are patru copii. Mizda proaspata ii trebuie la varsta lui ? Sa se ocupe de nepoti de acum incolo. Si sa-si faca loc de veci.

IngerAlbastru 26-09-2013 - 12:32

Care nepoti cand fii cei mici au inca 15 ani!!! In State nu se casatoresc ca in satre la 14 ani, mai ales cei cu nume de familie Kennedy. E la moda si viata de trait ca lumea!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult