Acasa MagazinLife Artişti români nominalizaţi la Balkan Music Awards 2012

Artişti români nominalizaţi la Balkan Music Awards 2012

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Inna, Alexandra Stan, Smiley şi Deepside Deejays şi Play & Win au fost nominalizaţi la cea de-a 3-a ediţie a premilor Balkan Music Awards 2012.

Balkan Music Awards 2012

Ediţia din acest a premiilor Balkan Music Awards se va desfăşura pe 16 iunie în capitala Bulgariei la Sofia, potrivit Mediafax. Competiţia este organizată de Balkanika Music Television, iar publicul îşi poate vota favoriţii până pe 8 aprilie pe site-ul oficial al competiţiei (balkanmuzicawards.com).

Smiley, nominalizat la categoria “cel mai bun cântăreţ din Balcani” pare să fie artistul român cu cele mai mari şanse de câştig, cea mai recentă melodia a acestuia “Dream Girl”, ocupând locul întâi în topurile din România mai mult de 2 luni. Inna, care a depăşit recent 5 milioane de like-uri pe pagina de Facebook este nominalizată la categoria „cea mai buna cântăreaţă din Balcani„, Deepside Deejays şi Play & Win, la categoria „cel mai bun duet/ grup”, iar Alexandra Stan, la categoria „cel mai bun videoclip”.

Concursul Balkan Music Awards oferă un premiu separat şi celei mai bune piese din fiecare stat din regiunea Balcanilor, astfel că la categoria “cea mai bună melodie din Balcani venită din România pe 2011“ au fost nominalizate piesele „All My People” (Sasha Lopez & Andrea D feat. Broono), „Endless” (Inna), „Get Back (ASAP)” (Alexandra Stan), „Lovely Words” (Ela Rose), „Senorita” (Allexinno & Starchild).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult