Acasa MagazinLife Artistii sunt chemati sa salvaze Festivalul Callatis

Artistii sunt chemati sa salvaze Festivalul Callatis

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Festivalul de la Mangalia – Callatis se va desfasura in acest an in perioada 12 – 15 august iar participarea artistilor va fi fara onorariu. Potrivit organizatorilor, criza economica a pus sub semnul întrebarii desfasurarea acestui festival, dar administratia locala a facut apel la artistii care au participat de-a lungul anilor la serile de spectacol din Portul Turistic Mangalia, sa accepte invitatia de a participa la “Festivalul de la Mangalia – Callatis 2010” fara a li se plati un onorariu.


Cea de-a XII-a editie a festivalului o va avea ca imagine pe Luminita Anghel, care va mentine dialogul deschis cu solistii dornici sa salveze festivalul de pe scena-scoica în calitate de director artistic. “Cred in solidaritatea colegilor mei de breasla, in aceasta perioada grea pe care o traversam cu totii, de a ni se alatura in aceasta lupta de a salva una dintre putinele forme importante de exprimare artistica nationala care este Festivalul de la Mangalia – Callatis. Este momentul in care vom vedea cati dintre cei care de-a lungul anilor au calcat pe aceasta scena vor accepta ca de aceasta data, sa faca un act caritabil pentru salvarea continuitatii acestui festival. Este un act de curaj si de onoare, prin care noi toti vom arata cat de important este pentru noi publicul”, ne-a declarat Luminita Anghel.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult