Acasa MagazinLife Avatar 2 va fi lansat abia în 2015

Avatar 2 va fi lansat abia în 2015

scris de Laurentiu Banches
7 afisari

Lansarea celui de-al doilea film din trilogia „Avatar” prevăzută iniţial pentru decembrie 2014, a fost amânată pentru 2015.

Filmările la cel de-al doilea film din seria „Avatar”  a fost încetinită de recenta scufundare în Groapa Marianelor din Oceanul Pacific realizată de regizorul James Cameron şi de acţiunile de promovare a versiunii 3D a filmului „Titanic”. Potrivit Mediafax, producătorul filmului a anunţat că deocamdată nu există o dată fixă a lansării, iar imediat după ce „Avatar 2” va fi lansat, vor începe filmările pentru cea de-a treia şi ultima parte a trilogiei.

Este bine cunoscută pasiunea pentru lumea subacvatică a regizorului James Cameron. Canadianul care a anunţat imediat după ce „Avatar” a fost lansat că are idei pentru o trilogie, se pare că îşi va transpune această pasiune şi în noul film în care acţiunea se dispută pe planeta fictivă Pandora, regizorul lucrând în prezent cu compania specializată în efecte speciale Weta Digital, cu scopul de a realiza un sistem de captare video a mişcărilor subacvatice. Regizorul canadian James Cameron este considerat un expert în domeniul filmărilor care folosesc tehnologii revoluţionare.

Pelicula „Avatar” a devenit filmul cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei, totalizând 2,78 miliarde de dolari. Actorii principali, Sam Worthington, Zoe Saldana şi Sigourney Weaver au semnat încă de la început contracte pentru a juca în toate cele trei filme din franciză.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult