Acasa MagazinLife Axl Rose s-a rănit uşor înainte de concertul Guns N’ Roses de la Bucureşti (video)

Axl Rose s-a rănit uşor înainte de concertul Guns N’ Roses de la Bucureşti (video)

scris de Laurentiu Banches
9 afisari

Vocalul trupei Guns N’ Roses a căzut pe scenă în timpul unui concert de la Hellfest 2012, ce a avut loc la Glisson în Franţa între 15-17 iunie.

Axl Rose s-a lovit la fata dupa o cazatura in timpul unui concert de la Hellfest 2012 (foto:entertainment.ie)

În timpul celebrei piese “Sweet Child of Mine”, Axl Rose a încercat să sară pe o platformă, dar s-a împiedicat şi a căzut cu faţa la podea. Deşi a continuat concertul fără vreo pauză, conform rtv.net, organizatorii spectacolului au spus că acesta a fost rănit uşor şi a avut nevoie de îngrijiri medicale după concert.

Înainte de concertul de la festivalul Tuborg Greenfest din Bucureşti, care va avea loc pe 1 iulie, necazurile par că se ţină lanţ de vocalul de la Guns N’ Roses, care recent a pus capăt oricărei speculaţii că faimosul chitarist Slash s-ar putea reîntoarce la trupă după ce a anunţat la începutul lunii că fanilor le va fi interzis să vină la concerte cu tricouri cu chitaristul Guns N’ Roses din perioada de aur a trupei. Pe 22 mai, Axl a mai căzut şi în timpul unui concert susţinut la Liverpool, când după ce s-a impiedicat de un cablu, a aterizat pe spate. De asemenea, la începutul lunii iunie, lui Axl Rose i-au fost furate, la Paris, bijuterii în valoarea de peste 200.000  de dolari, pe care însă ulterior a reuşit să le recupereze.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult