Acasa MagazinLife Băieţelul care a fost în Rai şi a stat în poala lui Iisus (Video)

Băieţelul care a fost în Rai şi a stat în poala lui Iisus (Video)

scris de Matei Iliescu
12 afisari

Un copil de patru ani, care a fost aproape de moarte după o ruptură de apendice, spune că s-a întâlnit cu sora lui, despre a cărei existenţă nu ştia.

Băieţelul care a fost în Rai şi a stat în poala lui Iisus

Colton Burpo: băieţelul care spune că a stat în poala lui Iisus şi a întâlnit-o pe sora lui moartă, când avea patru ani

Afirmaţiile extraordinare îi aparţin lui Colton Burpo, de patru ani. El fusese diagnosticat greşit cu gripă, în vreme ce familia sa, de loc din Imperial, Nebraska, era plecată într-o excursie în Colorado, scrie Daily Mail. Până să ajungă acasă, starea de sănătate a băieţelului se agravase, aşa că au fost necesare două intervenţii chirurgicale de urgenţă.

În timp ce se afla în sala de operaţii, părinţii lui Todd şi Sonya se rugau, crezând că fiul lor va muri.

Totuşi, Colton şi-a revenit grabnic şi le-a spus părinţilor uluiţi că şi-a întâlnit sora, cu care mama lui fusese însărcinată, dar pierduse sarcina, un an înainte de naşterea băieţelului.

Ceea ce este cu adevărat uimitor este că părinţii nu îi vorbiseră niciodată despre sora lui.

Băieţelul povesteşte: “Mi s-a părut cunoscută şi m-a luat în braţe şi mi-a zi că se bucură să aibe pe cineva din familia ei acolo sus”.

În plus, el le-a descris părinţilor uluiţi cum i-a văzut când se rugau în timpul operaţiei.

Băieţelul care a fost în rai şi pentru care au cântat îngerii

Familia: Colton (dreapta) împreună cu părinţii, sora şi fratele său mai mic

Tatăl, de 41 de ani: “Mă uitam la el şi povestea cum îi cântau îngerii. Şi era foarte serios”.

Băieţelul pretinde că l-a văzut şi pe străbunicul Pop, care murise de mai bine de 30 de ani. Totuşi, nu l-a recunoscut după o fotografie făcută cu puţin înainte de a muri, ci după una în care Pop era tânăr.

Colton spune că amintirile sale devin mai pregnante pe măsură ce trece timpul.

“Îmi aduc aminte de Iisus, erau străzi de aur şi o mulţime de culori. Am stat în poala lui Iisus şi atunci m-am simţit apărat. Dumnezeu e cel mai mare din Rai. Poate ţine lumea în palme”.

Ba chiar susţine că a văzut o sclipire din Armageddon.

Todd Burpo: “Nu ştiu de ce El ne-a ales pe noi. Dumnezeu a făcut un miracol cu familia noastră”.


Băieţelul care a fost în Rai şi s-a întâlnit cu străbunicul mort de 30 de ani

Familia a scris o carte despre peripeţiile fiului lor în Rai

Familia Burpo a scris o carte despre experienţa lui Colton, iar băiatul, acum în vârstă de 11 ani, nu încetează să împărtăşească povestirile despre vizita sa în Rai.

9 comentarii

Hokusai San 02-03-2011 - 19:16

Huhule, cand cade pastele matii?
Si dece il chema Moise pe tactu?

Huhu Ciu 02-03-2011 - 20:41

Esti un gunoii uman Hokusai-ule, dupa moartea corpului tau fizic, prea tirziu, vei vedea si intelege ACEST ADEVAR TRAGIC PENTRU TINE, VEI PLATI CUMPLIT INTR-O REINCARNARE viitoare, A TA IN MONSTRUOASA LUME MATERIALA, vai de tine amaritule!!!

Huhu Ciu 02-03-2011 - 23:08

La fel ca tine evreule ”Hokusai”, vor plati, suferi si evreii si alti ticalosi din alte popoare, in reincarnarile lor viitoare, VAI DE VOI NENOROCITILOR!

urbos 02-03-2011 - 22:28

Au mai facut si ei un ban gramada.

Denali 02-03-2011 - 22:54

Pe mine ma intereseaza opinia dlui catalin , pe marginea acestui articol…

eu 05-03-2011 - 22:03

toti am spus ca nu credem daca nu vedem dar macar credem daca auzim de la un baiat de 4 ani care nu stia de existenta surorii sale?si in plus de asta mai sunt si filmari care sa dovedeasca existenta lui dumnezeu,dar nu asta conteaza ci cat de bun este sufletul tau. Iisus Hristos:”crede si nu cerceta”.

Elena 24-03-2011 - 17:24

Greu de crezut … in ceruri sunt ingerii , Sfanta Treime , Moise, Ilie si Enoh ( asa scrie in Biblie ) bunicul acestui baietel este oale si ulcele (vorba lui Creanga ) partial a visat bine in timpul operatiei , in ceruri sunt strazi de aur si toti mantuitii vor fi la varsta tineretii ( asa cum zice el ) si cum scrie in biblie . Oamenii cand mor merg in pamant nu in ceruri iar Isus la revenirea Lui ii vor invia pt. viata vesnica sau pentru moartea vesnica , sufletul omului e aerul din plaman ( nu se spune asa ? : si-a dat ultima suflare ) Dumnezeu ii are in evidenta Sa pe toti locuitorii pamantului si ii cunoaste pe fiecare pe nume si cunoaste toate faptele si gandurile omului , deci nemurirea sufletului este o mare amagire si ca cei morti sunt in ceruri e o mare eroare , cititi in Biblie dragii mei si va veti convinge de spusele mele , Bublia este cartea crestinatatii .

Elena 25-03-2011 - 17:10

Fata, esti dusa, pierduta… for ever. Mai pune tu mana si citeste inca o data Biblia, daca tot zici ca stii de ea.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult