Acasa MagazinLife Barack Obama foloseşte gumă de mestecat cu nicotină

Barack Obama foloseşte gumă de mestecat cu nicotină

scris de D.P.
41 afisari

Medicii care au evaluat starea de sănătate a preşedintelui american Barack Obama au ajuns la concluzia că aceasta este „excelentă”, singura observaţie fiind aceea că preşedintele foloseşte ocazional gumă de mestecat cu nicotină.

„Toate datele clinice arată că preşedinte este în prezent într-o stare de sănătate bună şi că va rămâne aşa pe durata preşedinţiei sale”, afirmă medicul Ronny Jackson, care a supervizat examinările medicale.

Barack Obama, care va împlini 53 de ani la 4 august, „se hrăneşte sănătos, face exerciţii în fiecare zi, nu fumează şi nu bea alcool decât ocazional şi cu moderaţie”. În ceea ce priveşte ritmul cardiac, nivelul colesterolului, tensiunea arterială, dr. Jackson nu a găsit nicio anomalie sau sursă de îngrijorare în raportul publicat „cu acordul preşedintelui”.

Acesta conţine o singură aluzie discretă la trecutul de fumător al lui Barack Obama: medicul arată în bilanţul său că preşedintele foloseşte ocazional gumă de mestecat cu nicotină.

Acest obicei surprinde deseori, mai ales în străinătate, când preşedintele mestecă gumă fără să încerce să ascundă acest lucru. Ultimul exemplu datează din 6 iunie, de la ceremoniile de comemorare a 70 de ani de la debarcarea aliată la Ouistreham, în Normandia.

Aceste examene medicale au fost realizate în cursul lunii mai 2014. Ultimele examinări complete datează din octombrie 2011, aminteşte medicul Casei Albe, care precizează că toate vaccinurile celui de-al 44-lea preşedinte al Statelor Unite sunt la zi.

3 comentarii

pathfinder 13-06-2014 - 10:51

Sa fie sanatos! 🙂

BULA 15-06-2014 - 09:29

E o adevarata religie cu acesti presedinti ai SUA, comicarie regizata pana la ultimul detaliu. Sunt de fapt niste marionete, ca deciziile importante sunt hotarate de masoneria de acolo. Daca un presedinte isi ia rolul in serios, cum a facut John Fitzgerald Kennedy, dupa putin timp masoneria ordona sa fie impuscat.

BULA 15-06-2014 - 09:34

Sufera de mule boli acest Obama (gonococul rusesc, limbrici, nu i se mai scoala, etc), dar nu se doreste sa stie americanii de rand, sa poata si ei sa infulece linistiti cate zece pui de gaina morti, in fiecare zi. Presedintele vegheaza la binele retardatilor de acolo. Asa cred ei.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult