Acasa MagazinLife Băsescu este ocupat cu nunta: Eba şi Syda se căsătoresc în toamnă

Băsescu este ocupat cu nunta: Eba şi Syda se căsătoresc în toamnă

scris de Laurentiu Banches
7 afisari

Familia Băsescu a început deja pregătirile pentru nunta din toamnă dintre fiica cea mică a preşedintelui, Elena şi Bogdan Ionescu, alia Syda.

Famila Basescu se pregateste de nunta Elenei Basescu cu Bogdan Ionescu (foto:opiniatimisoarei.ro)

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au fost un cuplu timp de trei ani de zile, cu o pauză de doar câteva luni, dar aceştia au hotărât ca în toamna lui 2012 a venit timpul să oficializeze relaţia prin căsătorie. Potrivit realitatea.net, Eba şi Syda şi-au comandat deja verighetele pentru nuntă, care vor fi două inele din aur alb cu diamante.

Fiica cea mică a preşedintelui deţine, în afară de acest inel, bijuterii în valoare de 20.000 de euro, ceasuri de 35.000 de euro, o colecţie de tablouri de aproximativ 17.000, mai multe conturi în bănci şi proprietăţi în Constanţa şi Bucureşti. Elena Băsescu a declarat că pentru nuntă şi-a ales o rochie de mireasă ce a costat 10.000 de euro, iubitul ei, Bogdan Ionescu, plătind pentru costumul de ceremonie doar 3000 de euro. Cât despre locaţia unde va avea loc eveniment, cei doi miri oscilează între Palatul Ştirbei sau Clubul Diplomaţilor.

3 comentarii

ein deutscher 27-06-2012 - 00:13

Aha, deci Eba ia Syda… Interesant rau, fatuco! Da’ cum facem sa-i dai Syda si lu’ taticu’? Nu de alta, da’ ne-am cam saturat de el! P.S. Si de tine, evident!

jan dinu 27-06-2012 - 00:23

Ma ,tu vrei s-a aiba succesURI …???!!!-:)))
JD-USA

stan 27-06-2012 - 14:39

Le recomand cu caldura nunta la cort…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult