Acasa MagazinLife Băsescu, gafă de diamant în faţa Prinţului Charles VIDEO

Băsescu, gafă de diamant în faţa Prinţului Charles VIDEO

scris de M.A.
42 afisari

Diamant: Traian Băsescu a comis-o din nou. Gafa a fost făcută în faţa Prinţului Charles, chiar la întâlnirea oficială de la Palatul Cotroceni.

Băsescu, gafă de diamant în faţa Prinţului Charles

Băsescu, gafă de diamant în faţa Prinţului Charles (foto: Agerpres)

Preşedintele Traian Băsescu l-a felicitat pe moştenitorul tronului Marii Britanii pentru „ceremonia împlinirii vârstei de diamant a mariajului Reginei Elisabeta a II-a şi Prinţul Philip”. Din fericire, translatorul a spus exact ce trebuia, traducând cu „sărbătorirea Jubileului de Diamant al domniei”.

Britanicii au serbat la începutul lunii iunie, timp de patru zile, Jubileului de Diamant – cei 60 de ani de la încoronarea Reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Preşedintele Traian Băsescu l-a primit luni, la Palatul Cotroceni, pe prinţul Charles al Marii Britanii, prilej cu care i-a mulţumit pentru filmul despre munţii Carpaţi pe care l-a realizat şi pentru promovarea României. După întrevederea cu Traian Băsescu, prinţul Charles a vizitat biserica din curtea Palatului Cotroceni, cu hramul Adormirea Maicii Domnului.

Prinţul Charles al Marii Britanii a sosit miercurea trecută într-o vizită privată în România, unde petrece câteva zile de vacanţă. De altfel, Traian Băsescu i-a spus moştenitorului coroanei britanice, la primirea în Palatul Cotroceni, că a fost pus la curent de presă cu privire la programul vizitei sale în Romania.

8 comentarii

digital 11-06-2012 - 13:25

țăranul,tot țăran!!!

digital 11-06-2012 - 13:27

hai,make,bagă ceva,că-i cam pustie zona fără de băsiști!
ți-a pierit,maul?!
ai?!

TOM Cc 11-06-2012 - 18:12

era MAHMUR ??? !!!!!!!

ioana 11-06-2012 - 22:43

Printul nu promoveaza Romania! Vrea sa o colonizeze si sa o imparta cu ungurii!
Mai multe detalii gasiti pe http://marafet.blogspot.ro/2012/06/hello-printul-charles-nu-este-fat.html

Dorin C. 15-06-2012 - 06:30

Nu-mi vine sa cred. Cum se explica faptul ca Basescu nu vorbeste engleza? Pai n-a fost comandant de nava? Eu din cite stiu, engleza este obligatorie pentru cei ce au o asemenea pregatire si o asemenea profesie in marina comerciala. Oare stie si nu vrea s-o vorbeasca? De ce avea translator? Omul asta da de gindit. Daca intr-adevar nu stie engleza, atunci ridica un mare semn de intrebare pe baza caror principii si cum a ajuns el comandant de nava in marina comerciala.

BULA 15-06-2012 - 08:04

Stie doua engleze: una pe care a uitat-o cand i-a dat nevasta cu cratita in cap si engleza de balta, pe care o vorbeste cand se duce pe balta.

Mishu 15-06-2012 - 08:20

Basescu probabil ca se teme de un nou „za esec” (vezi discursul in engleza, incepind cu min 29;). A fost bine consiliat sa aleaga un translator la intinlnirile lui cu printul Charles.

http://www.youtube.com/watch?v=u2746wFKuZc

digital 15-06-2012 - 08:49

nu vezi ce fățău de titanic turtit de iceberg are?!
mai vrei să știe și engleză???!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult