Batman – The Dark Knight Rises: Peste 1 miliard de dolari venituri | Ziua Veche
Acasa MagazinLife Batman – The Dark Knight Rises: Încasări de peste 1 miliard de dolari

Batman – The Dark Knight Rises: Încasări de peste 1 miliard de dolari

scris de Laurentiu Banches
12 afisari

Ultimul film din trilogia “Batman” a devenit cea de-a 13-a peliculă care depăseşte încasări de 1 miliard de dolari pe plan mondial.

Batman – The Dark Knight Rises: Al 13-lea film cu incasari de peste 1 miliard de dolari

Performanţa filmului “Cavalerul negru: Legenda Renaşte/The Dark Knight Rises” a fost realizată în seara zilei de duminică când potrivit boxofficemojo.com, încasările au ajuns la un total de 1,005 milarde de doari. Din această sumă, 431, 2 milioane de dolari au fost aduşi de piaţa nord-americană şi 574 de milioane de dolari pe plan internaţional.

În 2008 o performanţa similară a realizat şi filmul al doilea din trilogie, “Cavalerul negru/The Dark Knight”, care a obţinut încasări de 1,003 miliarde dolari. Astfel, conform mediafax, filmul a obţinut încasări de 4 ori mai mari decât bugetul filmului, care a însumat 250 de miloane de dolari.

În topul filmelor cu cele mai mari încasări din istorie, primele două locuri sunt ocupate de peliculele „Avatar” (2,7 miliarde de dolari) şi „Titanic” (2,1 miliarde de dolari), ambele regizate de canadianul James Cameron. Pe locul al treilea, se află ultimul film din seria „Harry Potter” (1,328 de miliarde de dolari).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult