Acasa MagazinLife Bear Grylls nu supravieţuieşte la Discovery Channel

Bear Grylls nu supravieţuieşte la Discovery Channel

scris de Marius Bâtcă
6 afisari

După ce a supravieţuit unora din celor mai dificile condiţii din lume, Bear Grylls, vedeta emisiunii „Tehnici de supravieţuire/Man vs Wild”, nu a ajuns la un acord în privinţa unui nou contract cu Discovery Channel.

Bear Grylls

Bear Grylls nu supravieţuieşte la Discovery Channel

Bear Grylls a devenit o celebritate de talie mondială după ce, pe parcursul emisiunii „Tehnici esenţiale de supravieţuire”, începute în 2006, a fost trimis în câteva din cele mai ostile locuri de pe Terra şi a prezentat tehnici de supravieţuire ce includ, printre altele, mâncatul insectelor sau băutul propriei urine.

Potrivit Reuters, marţi, Discovery Channel a anunţat că neînţelegerile contractuale cu Bear Grylls au dus la „stoparea tuturor proiectelor actuale în care el era impicat”. Detaliile exacte ale disputei rămân deocamdata necunoscute publicului, darpublicaţia The Hollywood reporter a anunţat că cele doua părţi nu au reuşit să cadă de acord asupra a două proiecte.

Emisiunea a rulat timp de 6 sezoane, în care s-au filmat 64 de episoade, iar în ultimul episod din sezonul 3, Bear Grylls a filmat şi in România, în Munţii Carpaţi. unde a avut de înfruntat un urs şi câteva ape foarte repezi. „Man vs Wild” sau „Tehnici esenţiale de supravieţuire”, în cazul României, este difuzată în prezent în peste 200 de ţări. Iar în urma unui sondaj recent al Discovery Channel în România, Bear Grylls a fost ales prezentatorul TV preferat de români, adunând cu 20% mai multe voturi ca prezentatorii de la „Top Gear” sau decât „Vânătorii de mituri”.

În urma celebrităţii dobândite prin intermediul acestei emisiuni, Grylls, ajuns la vârsta de 37 de ani, a devenit purtător de cuvânt pentru mai multe proiecte motivaţionale, autobiografia sa ajungând să fie un bestseller.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult