Acasa MagazinLife Berlusconi şi-a anunţat logodna cu Francesca Pascale. Vezi cum arată viitoarea sa soţie

Berlusconi şi-a anunţat logodna cu Francesca Pascale. Vezi cum arată viitoarea sa soţie

scris de Laurentiu Banches
13 afisari

Fostul premier italian, Silvio Berlusconi, s-a logodit cu prezentatoare tv Francesca Pascale, mai tânără decât acesta cu 49 de ani.

Silvio Berlusconi s-a logodit cu Francesca Pascale (foto:thetimes.co.uk)

În vârstă de 76 de ani, Berlusconi a anunţat, în cadrul unui interviu dat unuia dintre posturile sale de televiziune, că s-a logodit cu frumoasa prezentatoare în vârstă de 27 de ani, conform Daily Mail.  Fostul premier italian a spus despre Francesca Pascale că este „Este  frumoasă şi pe dinafară, şi pe dinăuntru”.

Chiar dacă ar putea să îi fie chiar nepoată, având în vedere diferinţa de vârstă dintre ei, de aproape o jumătate de secol, mai precis 49 de ani, Berlusconi susţine sus şi tare că e vorba de dragoste curată între ei şi că Francesca îi este foarte aproape de suflet. Căsătorit de două ori, fostul ospătar pe nave de croazieră devenit politician, este implicat într-un proces în care este acuzat că a întreţinut relaţii cu o prostituată minoră, de origine marocană, cu ocazia faimoaselor sale petreceri exclusiviste desfrânate, cunoscutele cu numele de „bunga-bunga”, cofnorm rtv.net. Acestea  lucruri par însă să nu mai contează, Berlusconi, spunând încă o dată: „Este oficial, m-am logodit cu Francesca Pascale şi, în sfârşit, nu mă mai simt singur!”..

Francesca Pascale (foto: fakty.interia.pl)

2 comentarii

Romeo2110 17-12-2012 - 12:37

Irinele, ai ramas uin biet provincial !

geek-a-contra 17-12-2012 - 13:30

perechea perfecta: el batrin si bogat /ea tinara si frumoasa. el va muri fericit / ea va fi o vaduva bogata. zice el ca ea ii este „foarte aproape de suflet”. inclin sa cred ca mai degrab’ foarte strimta in jurul… sufletului….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult