Acasa MagazinLife Bianca Drăguşanu, curtată de Gigel Frone

Bianca Drăguşanu, curtată de Gigel Frone

scris de L.M.
9 afisari

Gigel Frone, deghizat în şeic arab din Dubai, i-a dedicat Biancăi Drăguşanu versurile ,,Te-am luat de la mă-ta de-acasă desculşă şi fără jupon,, „Eu te-am iubit, dragă Bianca/ Ti-am spus-o de-o mie de ori/ Ţi-am luat si pampoane, ti-am luat si tromboane/ Si geantă de piele Vuitton”!

Gigel Frone si femeile in finala Romanii au talent (video)

Gigel Frone

Joi noapte, intr-un club bucurestean a avut loc o prezentare tematica denumita „1001 Nights”, din care nu au lipsit cele “cadanele” cunoscute precum Simona Trasca sau Loredana Chivu, dar si Natalia Onet amica Biancai Dragusanu, cea care a jucat rolul de ghid pentru aceasta la Dubai. Imbracata in costum de cadana, Bianca si-a unduit trupul pe muzica orientala care vibra in boxe, dar a avut parte si de o surpriza din partea organizatorilor.

Pe tot parcursul defilarii, fostul concurent de la „Romanii au talent„, Gigel Frone, venit special pentru evenimentul la care a participat Bianca, a stat pe scena deghizat intr-un seic arab, accesorizat cu ochelari de soare Gucci. La final i-a dedicat Biancai cateva piese din repertoriul sau, pe care le-a adaptat pentru ea. Roscata a gustat din plin momentul si a zambit amuzata de versurile inedite: “Eu iarna nu dorm, nu am somn, zorii zilei ma prind la Dubai ma plimb”, ,,Te-am luat de la mata de-acasa desculta si fara jupon,, „Eu te-am iubit, draga Bianca/ Ti-am spus-o de-o mie de ori/ Ţi-am luat si pampoane, ti-am luat si tromboane/ Si geantă de piele Vuitton”, “Ce mult te-am iubit Dragusanco” . In public s-au aflat si Liviu Varciu, dar si Adrian Copilul Minune, care s-au amuzat teribil, ca de altefl intreaga audienta. Gigel Frone s-a bucurat de un succes teribil, mult peste prezentele feminine de pe scena, fiind asaltat de admiratori, care l-au oprit la fiecare pas pentru fotografii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult