Acasa MagazinLife Bianca lui Bote a izbucnit in plans cand politistii i-au suspendat permisul

Bianca lui Bote a izbucnit in plans cand politistii i-au suspendat permisul

scris de Ziua Veche
31 afisari

.Bianca Dragusanu, fosta iubita a lui Catalin Botezatu, a ramas fara permis de conducere, pentru 30 de zile, dupa ce a fost prinsa in timp ce depasea o coloana de masini in dreptul unei treceri la nivel cu calea ferata.


Potrivit sefului Biroului Accidente din cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR) Constanta, comisarul Tudorel Dogaru, incidentul s-a petrecut duminica seara, in jurul orei 19.00, pe DN 22C, in dreptul localitatii Poarta Alba. „Aflata intr-o coloana de autoturisme, la volanul unui autoturism de lux, Bianca Dragusanu a intrat in depasire chiar in dreptul unei treceri la nivel cu calea ferata, fiind surprinsa si sanctionata de catre lucratorii SPR Constanta”, a declarat comisarul Tudorel Dogaru, citata de Mediafax. Dupa ce politistii i-au ridicat carnetul de conducere Bianca Dragusanu a inceput sa planga si a solicitat o ambulanta, motivand ca i s-a facut rau, insa in cele din urma s-a conformat deciziei lucratorilor Serviciului Rutier Constanta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult