Acasa MagazinLife Bijuterii combinate cu legume şi verdeţuri pe fete goale FOTO

Bijuterii combinate cu legume şi verdeţuri pe fete goale FOTO

scris de L.M.
2.327 Afisari

Pentru a fi sexy în bucătărie, Ramona Lazuran defileaza în premieră în calitate de mămică intr-o prezentare de bijuterii combinate cu legume si verdeturi!

Bijuterii combinate cu legume şi verdeţuri pe fete goale

După ce a stabilit până acum trei recorduri mondiale, cu cel mai lung cercel din lume, recordul de „aruncare in aer a unei colectii de bijuterii„, iar anul acesta i-a mai fost omologat cel mai lung martisior din lume, designerul de bijuterii Adrian Haiduc își dorește să mai obțină încă două astfel de distincții în viitorul apropiat. Pana atunci excentricul designer de bijuterii revine cu o noua prezentare unicat. Acesta lansează vinerea aceasta, dupa miezul noptii, intr-un club bucurestean, o colecţie de cercei şi coliere, denumita „B My Soup”, pe care le va combina verdeturi colorate si diferite legume, pentru a marca sfarsitul toamnei.

Bijuteriile din cristale sau perle si “accesoriile” comestibile sunt  combinate astfel pentru a milita pentru o alimentatie bio, sanatoasa, dar si pentru ideea de a fi sexy si in rol de gospodina. Toate acestea vor putea fi admirate pe Madalina Secuianu, care a pozat impreuna cu Haiduc pentru pictorialul realizat in campania sa de promovare, Simona Trasca, Cristina Roman. Surpriza evenimentului va fi aparitia pe scena a Ramonei Lazuran, in premiera in caliate de mamica, intr-o prezentare, alaturi de alte cateva modele sexy si noncomformiste.

Bijuterii combinate cu legume şi verdeţuri pe fete goale2

Acestea vor purta lenjerie intima provocatoare si coafuri presarate cu fel de fel de legume precum castraveti, morcovi sau ciuperci, conopida, fasole verde, usturoi sau ceapa. Show-ul va debuta cu aparitia pe podium a unui model masculin, care o va plimba cu o roaba pe Pamela de Romania, direct pe scena, catre o masa acoperita tot cu legume. Fetele au promis un joc erotic si o coregrafie incitanta in jurul lui, printre lopatele, greble si alte ustensile de gradinarit.

Bijuterii combinate cu legume şi verdeţuri pe fete goale3

2 comentarii

Forza Poli! 20-11-2011 - 15:44

Haiducuuuuuuuuuuu, ce frumosi sunteti!!!

Nasu' 20-11-2011 - 15:46

bunaciuni…. de verdeturi

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult