Acasa MagazinLife Bilete la loterie câştigătoare a 9 milioane de euro, în coşul de gunoi

Bilete la loterie câştigătoare a 9 milioane de euro, în coşul de gunoi

scris de Z.V.
1 afisari

Un vânzător de bilete de loterie spaniol a fost extrem de bucuros să regăsească în coşul de gunoi biletele la loterie, cu care câştigase recent, alături de prietenii săi, potul cel mare, în valoare de 9 milioane de euro, la o loterie a Organizaţiei Naţionale a Orbilor din Spania (ONCE), a relatat duminică presa spaniolă.

Au aruncat biletele câştigătoareUitându-se vineri la rezultatele loteriei ONCE, Ignacio Gonzalez, un vânzător de bilete din localitatea Llodio, din Ţara Bascilor, a realizat că numărul 48.104 pe care îl jucase a câştigat premiul cel mare la loto, în valoare de 9 milioane de euro.

După ce a constatat că a câştigat potul cel mare, împreună cu 14 amici de-ai săi, Ignacio a trecut repede de la euforie la disperare atunci când şi-a dat seama că nu găseşte biletele.

Bărbatul a căutat biletele în fiecare colţ al casei, înainte de a răsturna, în văzul trecătorilor, un coş de gunoi din apropierea casei sale.

Ignacio a găsit în cele din urmă biletele, aproape intacte, care i-au permis acestuia şi prietenilor săi să câştige peste 600.000 de euro fiecare, transmite Agerpres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult