Acasa MagazinLife Black Friday, promotii si reduceri la produse in magazine

Black Friday, promotii si reduceri la produse in magazine

scris de L.M.
1 afisari

Conceptul Black Friday, care presupune promotii si la produse in magazine, este împrumutat de la americani si promite să aduca reduceri fabuloase si in Romania.

Black Friday, promotii si reduceri la produse in magazine

Black Friday, promotii si reduceri la produse in magazine (foto: examiner.com)

Black Friday marcheaza în Statele Unite si debutul sezonului de cumparaturi pentru Sarbatorile de Iarna. Bineînţeles, isteria cumpărăturilor cu “reduceri” aduce profituri considerabile pentru retaileri, nu pentru clienţi, chiar dacă ei vor să creadă asta. Magazinele trec de la pierderi, “in the red”, la profituri, “in the black”, asa cum sunt numite in jargonul retailerilor americani. De aici şi denumirea de Black Friday.

Prima vineri dupa Ziua Recunostintei este una dintre zilele cu cele mai mari reduceri de preturi si vânzari în rândul magazinelor din America. Pentru ca toata lumea sa poata profita de cele mai bune oferte, majoritatea companiilor ofera o zi libera angajatilor. Denumirea de Black Friday (Vinerea Neagra) provine din Philadelphia, unde era folosita pentru a descrie traficul aglomerat de dupa Ziua Recunostintei.

Black Friday sau Vinerea neagra este sărbătorită anul acesta în România pe data de 23 noiembrie. Printre magazinele care si-au anuntat prezenta se numara: eMag.ro, Altex.ro, Flanco.ro, F64.ro, Watchshop.ro, Oktal.ro, DiscountVoucher.ro, Koyos.ro, Evomag.ro, Domo.ro.

BLACK FRIDAY 2012. Lista magazinelor cu reduceri si produsele

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult