Acasa MagazinLife Bon Jovi în iulie la Bucureşti

Bon Jovi în iulie la Bucureşti

scris de Ziua Veche
2 afisari

Trupa americană Bon Jovi va concerta la Bucureşti pe 10 iulie 2011, show-ul urmând să aibă loc în Piaţa Constituţiei, informează site-ul formaţiei, bonjovi.com, citat de Mediafax.

 

Trupa Bon Jovi a devenit cunoscută după ce a câştigat un concurs organizat de un post de radio din New York, la începutul anilor ’80. Cântecul câştigător a fost “Runaway”. Trupa este formată din Jon Bon Jovi (voce, chitară), Richie Sambora (chitară, backing vocals), Tico Torres (tobe, percuţie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) şi Hugh McDonald (bas, backing vocals). Grupul Bon Jovi şi-a creat un stil muzical propriu, născut din rockul agresiv, caracteristic acelei epoci, dar cu accente mai “îndulcite”, care l-au făcut să fie apreciat de publicul larg. De-a lungul anilor, formaţia a vândut peste 120 de milioane de albume în lumea întreagă. Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt “Slippery When Wet” (1986), “New Jersey” (1988) şi “Keep the Faith” (1992). Cel mai recent material discografic al trupei este albumul “The Circle”, lansat în 2009. Cel mai recent turneu al trupei, The Circle Tour, constă în 135 de concerte, susţinute în 30 de ţări, şi este cea mai lungă serie de show-uri Bon Jovi de la Jersey Syndicate Tour, din 1980.

0 comentariu

Magaoaia 23-09-2010 - 09:35

Muierea asta de ce duce lipsa, de apare toata ziua la televizor ? Frumoasa nu e, desteapta nu e, enervanta e, obositoare e, bani are si poate sa stea inchisa in casa cat vrea. Ce tot apare atata, ca nu ne foloseste la nimic, nici noua si nici ei. Ne calca pe bataturi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult