Acasa MagazinLife Bona transsexuală a lui Obama, forţată să se prostitueze

Bona transsexuală a lui Obama, forţată să se prostitueze

scris de Marius Bâtcă
9 afisari

Turdi, transsexualul care i-a fost bonă o perioadă actualului preşedinte al SUA a povestit intamplările teribile prin care a trecut dupa ce şi-a terminat slujba la casa Obama.

Evie - bona transsexuala a lui Obama

Evie - bona transsexuala a lui Obama

Mama lui Barrack Obama l-a angajat pe transsexual în 1969 pentru talentul la gătit pe care acesta îl poseda. După ce s-a mutat înapoi in Indonezia, el a fost forţat să se prostitueze şi acum trăieşte ascuns şi plin de teamă.

Cel care se prezenta drept Evie, când se îmbrăca în femeie, a declarat că nu mai are nici un viitor şi că pur şi simplu aşteaptă să moară. Este ştiut faptul că în Indonezia, o ţară în care trăiesc peste 7 milioane de transsexuali, aceştia sunt supuşi zilnic la ameninţări şi abuzuri. Evie a decis să renunţe la rochii şi machiaj şi la identitatea feminină după ce un prieten apropiat a fost omorât violent.

Bărbatul, acum în vârstă de 66 de ani, a afirmat că este foarte mândru întrucât poate să le spună oamenilor care îl ridiculizează că a fost “dădaca preşedintelui SUA”. Totodată el a subliniat că tânărul Barack nu l-a văzut niciodată îmbrăcat în femeie şi că doar obişnuia să folosească rujul mamei sale pentru a-l face pe micuţul “Barry” să râdă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult