Acasa MagazinLife Booking.com: Pentru ce este oraşul Bucureşti popular?

Booking.com: Pentru ce este oraşul Bucureşti popular?

scris de G. D.
15 afisari

Călătorii care vin în București au motive diferite pentru alegerea destinație, dacă vin din străinătate sau dacă sunt români. Cel mai popular site de rezervări din lume, booking.com, a făcut un clasament bazat pe criteriile declarate de turiștii care au venit în București în 2013.

Bucharest City Tour Bus

Bucharest City Tour Bus

Turiștii care au înnoptat în București în 2013 au ales acest oraș pentru viața de noapte, pentru shopping și pentru muzee. Acesta este Top 3 al argumentelor care i-au determinat pe aceștia să vină și să recomande mai departe Capitala României. Alte criterii ale străinilor au mai fost excursiile în oraș (city tours) și punctele de atracție istorice.

În același timp, românii care recomandă Bucureștiul au cu totul alte criterii. Ei susțin că au venit în Capitală pentru shopping, în primul rând și pentru afaceri, în al doilea rând. Abia pe locul al treilea se află viața de noapte, cea mai agitată din țară, renumită și printre străini (mai ales datorită prețurilor mici). Viaăța culturală (city tours și muzeele din București) se află pe locuri mai puțin importante pentru românii care recomandă acest oraș.

În prezent, pe Booking.com, cel mai mare site de rezervări din lume, se află 311 unități de cazare (hoteluri, pensiuni etc.), iar cele mai recomandate 3 hoteluri sunt Ramada Majestic Hotel, Europa Royale Bucharest și Radisson Blu Hotel.

Pentru ce este București un oraș popular?

Clienţii din întreaga lume

Viaţă de noapte

Cumpărături

Muzee

Excursie în oraș

Puncte de atracţie istorice

Clienţii din România

Cumpărături

Afaceri

Viaţă de noapte

Excursie în oraș

Muzee

2 comentarii

Tony 30-12-2013 - 18:16

Viaţa de noapte
Adică beţivi şi curve
şi alte adicţii-droguri-pariuri şi interese/xxx
şi să nu-i uităm pe maidanezi şi combinatori

Popescu Aurelian 30-12-2013 - 18:41

Nu este popular. Este o intamplare ca are firmele postate in acest oras mizer. Multe din firme s-au asezat in Bucuresti considerand ca astfel sunt in VOGA. Gresit. TARA sistine Bucurestiul si nicidecum invers.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult