Acasa MagazinLife Brandul Fucking Hell a fost inregistrat oficial

Brandul Fucking Hell a fost inregistrat oficial

scris de Ziua Veche
1 afisari

.O companie din Germania a primit autorizatie, din partea organismului european de reglementare a marcilor, pentru a produce bere si articole vestimentare sub brandul Fucking Hell, informeaza spiegel.de. Desi in limba engleza Fucking Hell reprezinta o expresie licentioansa, compania sustine ca a fost inspirata in alegerea numelui brandului de orasul austriac Fucking.


Oficiul de Armonizare a Pietei Interne (The Trade Marks and Designs Registration Office of the EU), autoritate de reglementare a marcilor in Uniunea Europeana, a permis companiei germane sa inregistreze marca Fucking Hell, desi initiativa a atras nemultumirea locuitorilor din orasul Fucking, informeaza Mediafax. Potrivit lui Franz Meindl, primarul orasului Fucking, in acesta zona nu exista o fabrica de bere si nu exista nici planuri pentru constructia uneia. Reprezentantii Oficiul de Armonizare a Pietei Interne au declarat, intr-un comunicat dat publicitatii, ca a fost respinsa plangerea potrivit careia titulatura Fucking Hell este „suparatoare si denigratoare”. „Combinatia de cuvinte din aceasta sintagma (Fucking Hell, n.r.) nu cuprinde niciun indicator ce ar putea face referire la o anume persoana sau la un grup de persoane si nici nu incita la un anume act . Nici macar nu poate fi cosiderat un indem catre consumator sa se duca in iad (hell, in limba engleza, n.r.)”, se arata in comunicat.

0 comentariu

Manix 13-09-2010 - 10:30

Meseriasii adevarati trag cel putin doua focuri in victima. Am vazut asta pe Discovery, intr-un interviu luat unuia care a participat la WWW2 si care avea multi nemti pe constiinta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult