Acasa MagazinLife Britney Spears i-a dansat în poală unui fan (Video)

Britney Spears i-a dansat în poală unui fan (Video)

scris de Z.V.
4 afisari

Britney Spears i-a oferit unui fan o trataţie specială în timpul spectacolului „Femme Fatale”.

britney_spears_dans_in_poalaÎn turneul „Femme Fatale” pe care Spears l-a început joi, în Sacramento, California, un fan norocos a luat locul iubitului cântăreţei, căruia îi dansase în poală duminică, în timpul repetiţiilor pentru costume, la care a asistat un grup select de bloggeri.

Presa americană, citată de Mediafax, scrie că, recent, Spears s-a logodit în secret cu Trawick, care, până în urmă cu o lună, era managerul ei. Jason Trawick, în vârstă de 39 de ani, a cerut-o în căsătorie pe artista americană compunând în onoarea ei o poezie de dragoste şi presărând petale de trandafiri, printre câteva lumânări aromate, pe podeaua vilei lor din Los Angeles. Cântăreaţa poartă deja pe degetul inelar un inel cu diamant în formă de floare.

Cuplul ar plănui să se căsătorească în cadrul unei ceremonii discrete, în Hawaii, după ce Britney Spears îşi va încheia seria de concerte incluse în actualul ei turneu mondial.

Britney Spears a fost căsătorită cu dansatorul Kevin Federline, între anii 2004 şi 2008, şi are doi fii cu acesta. Prima ei căsătorie, cu Jason Alexander, celebrată la Las Vegas după o noapte de beţie, a fost anulată după 55 de ore.

http://www.youtube.com/watch?v=35E7Ch0iwhg&NR=1

1 comentariu

lore22tm 19-06-2011 - 20:42

LOL interesant

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult