Acasa MagazinLife Bruce Willis a surzit

Bruce Willis a surzit

scris de L.M.
10 afisari

Bruce Willis şi-a pierdut parţial auzul, după ce a tras cu arma foarte aproape de ureche la filmările pentru seria „Greu de ucis/ Die Hard”, a spus fiica cea mare a vedetei, Rumer.

Actriţa Rumer Willis l-a apărat pe tatăl ei de criticile care au apărut în presă privind prestaţia „ciudată” a acestuia în diferite interviuri. Astfel, ea a dezvăluit că starul seriei de succes „Greu de ucis” nu mai aude foarte bine întrebările care îi sunt adresate de moderatori, informează contactmusic.com.

Rumer, care este fiica cea mare a actorului Bruce Willis din relaţia sa cu fosta soţie Demi Moore, a explicat: „Cred că o parte din problemele sale din interviuri sunt cauzate de faptul că nu aude foarte bine… el a tras cu arma foarte aproape de ureche la filmările pentru «Greu de ucis», aşadar şi-a pierdut parţial auzul”.

Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy „Maddie şi David”. Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie „Greu de ucis”, „Ultimul samaritean”, „Pulp Fiction” şi „Şacalul”. Actorul american a putut fi văzut, de curând, în filmul de acţiune „Eroi de sacrificiu/ The Expendables”, de Sylvester Stallone.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult