Acasa MagazinLife Bucătăria “MasterChef” se deschide pentru 21 de concurenţi

Bucătăria “MasterChef” se deschide pentru 21 de concurenţi

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Cei 21 de concurenţi care vor trece de proba eliminatorie din ediţia din 10 aprilie a MasterChef vor avea de înfruntat prima dificultate din bucătăria MasterChef.

Concurenti MasterChef (foto: anchetatorul.ro)

În emisiunea care va difuzată, marţi, 10 aprilie, începând cu ora 20:30 de postul ProTV, concurenţii care au scăpat din proba tăiatului cepei doar cu lacrimi de fericire vor avea de înfruntat o probă care le va testa creativitatea. Bucătarii amatori vor trebuie să realizeze un preparat în doar 30 de minute pe baza unui ingredient „vedetă” şi a altor 5 ingrediente ajutătoare pe care aceştia şi le vor alege. Alimentul „vedetă” ales de cei membrii ai juriului MasterChef nu a fost înca dezvăluit, dar potrivit acestora i-a pus pe concurenţi la grea încercare.

Însă premiul pentru cei 21 care vor trece de această probă de foc este unul pe măsură. Concurenţii vor avea ocazia să intre pentru prima dată în bucătăria MasterChef, un loc unde multitudinea de ustensile şi echipamente specifice unei bucătării de ultimă generaţie îi va lăsa cu gura căscată pe cei 21. Pentru aceştia însă, abia acum va urma partea grea a competiţiei, ei având în această seară de înfruntat „Cutia Misterelor”, care solicită fiecărui concurent să gătească gătească şi să prezinte un preparat deosebit folosindu-se doar de ingredientele ascunse în cutie.

Cel care va câştiga această probă va beneficia de imunitate la următorul test eliminatoriu şi va obţine dreptul de a alege tematica următoarei probei, el având de ales între bucătăria italienească, chinezească sau franţuzească. Această probă va stabili şi care va fi primul concurent din rândul celor 21, care va trebuie să părăsească competiţia „MasterChef„.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult