Acasa MagazinLife Bucureşti: REVELION 2013 – Vezi unde au loc cele mai mari petreceri

Bucureşti: REVELION 2013 – Vezi unde au loc cele mai mari petreceri

scris de Z.V.
7 afisari

Marile petreceri de Revelion în aer liber din Capitală vor avea loc şi în acest an în Piaţa Revoluţiei şi Piaţa Constituţiei, fiind completate de concerte în stradă în sectoarele 3, 5 şi 6, de „Vanghelion” şi „Maratonul Revelionului” de la Operă.

Bucureşti: REVELION 2013 – Cele mai mari petreceri in aer liber (foto:terrasejur.ro)

În Piaţa Revoluţiei lumea se va aduna pentru  „Superevelionul” ProFM şi ProTV unde în noaptea dintre ani, cei mai în vogă artişti ai momentului – Loredana, Smiley, Connect-R, Lotus & Cristi Minculescu, Voltaj, participanţii la „Vocea României”, dar şi LaLa Band vor concerta. Spiritul „Legalize Joy” îi va pune pe cei prezenţi în chef de mega-distracţie şi îi va face bucuroşi la maximum de noul început. Înrolaţi în „Joy Division”, ascultătorii ProFM şi telespectatorii ProTV vor intra în 2013 fără superstiţii, cu „Supervelionul ProFM”, când ProFM dă prima petrecere de după sfârşitul lumii, în aer liber.

În Piaţa Constituţiei, primăria Capitalei organizează şi în acest an petrecerea de Revelion, care va începe la ora 19.00, potrivit mediafax. DJ Nicky F va încălzi atmosfera, iar de la ora 19.30 vor urca pe scenă trupele Antract, Lotus & Cristi Minculescu şi Direcţia 5. De la ora 21.00, Vunk şi Antonia vor interpreta o selecţie de melodii de succes, culminând cu hitul „Pleacă”, cea mai ascultată piesă a anului 2012, câştigătoarea Premiului MTV la categoria Best Romanian Act.

De la ora 22.00 vor urca pe scenă Horia Brenciu & HB Orchestra, care, împreună cu invitaţii săi DJ Johnny, Lora, Corina, Nelu Ploieşteanu, Grasu XXL, Guess Who, vor cânta timp de două ore, până la trecerea în noul an. După numărătoarea inversă, petrecerea va fi animată de o explozie de artificii, iar apoi va cânta trupa Voltaj.

Seria „Vanghelioanelor” de la Romexpo continuă şi în acest an, fiind o alternativă pentru bucureştenii care nu vor să petreacă Revelionul în aer liber. Al zecelea „Vanghelion îi aduce pe scenă pe artiştii Anastacia şi David Bisbal. La petrecerea de la Romexpo vor cânta şi artişti români, printre aceştia numărându-se Horia Brenciu, Andreea Bănică, Connect-R, Alex Velea, Smiley, Ruby, dar şi trupele Voltaj şi Direcţia 5. Cei care îşi vor petrece noaptea dintre ani la Romexpo vor putea asculta şi artişti consacraţi de muzică populară românească

Cele aproximativ 6.000 de persoane care au ales să petreacă Revelionul la Romexpo au plătit 100 de lei pentru un bilet. Meniul serii şi al nopţii dintre ani va fi unul tradiţional românesc, dar va avea „inflexiuni” din alte gastronomii şi nu vor lipsi tortul festiv şi şampania de la miezul nopţii.

Şi în Sectorul 3 al Capitalei va fi o petrecere de Revelion în aer liber, care va începe la ora 19.00. „Revelion în carnaval”, petrecerea organizată de Primăria Sectorului 3 în Parcul „Alexandru Ioan Cuza (fostul IOR), în zona intrării principale, la intersecţia străzilor Câmpia Libertăţii şi Baba Novac, îi va aduce pe scenă pe Vunk, Bere Gratis, HiQ, Trupa Veche, Proconsul, Felicia Filip, Narcisa Suciu şi Emy Drăgoi. În timpul concertelor vor fi spectacole de lasere şi lumini, iar la intrarea în noul an vor fi focuri de artificii.

Şi Sectorul 6 a pregătit o petrecere de Revelion, care va începe la ora 20.00, în parcarea Anchor Plaza. Bucureştenii care vor sărbătorii trecerea dintre ani la petrecerea de Revelion din Sectorul 6 îi vor putea asculta pe Şuie Paparude, Guess Who, Raku şi Grasu XXL, iar DJ Vasile şi DJ Gojira vor completa atmosfera cu show-uri de lasere ce vor lumina cerul. Opt acrobaţi ai trupei Xtreme vor coborî pe clădirea Anchor Plaza, de unde cu 30 de secunde înainte de intrarea în noul an vor face numărătoarea inversă. La trecerea dintre ani, acrobaţii vor aprinde artificiile din aer.

O altă petrecere cu tradiţie este „Maratonul Revelionului„, organizat de Opera Naţională Bucureşti. În anul 2006, Opera Naţională a oferit pentru prima dată publicului şansa de a petrece momentul unic al nopţii dintre ani în sala şi în foaierul teatrului liric. În 2012, pentru al şaptelea an consecutiv, spectatorii se vor bucura de o seară specială, îmbinând muzica clasică, o reprezentaţie artistică de calitate, o distribuţie de excepţie, urmate – pentru cei care aleg să îşi petreacă noaptea de Revelion la ONB – de tombolă, cină festivă, foc de artificii şi alte surprize.

Spectacolul de Revelion la Opera Naţională începe pe 31 decembrie, la ora 18.00.  Şi în acest an, spectacolul propus publicului este celebra operetă compusă de Johann Strauss-fiul, „Liliacul”, o producţie (scenografie şi regie) a celebrului teatru liric londonez Royal Opera House (Covent Garden). Ca în fiecare an, o serie de invitaţi surpriză vor participa la „Balul prinţului Orlofsky” din actul al II-lea. Cei care au ales să îşi petreacă noaptea de Revelion la Opera Naţională au dat pentru un bilet 420 de lei, la care se adaugă 10 lei costul tombolei şi preţul biletului la spectacol, în funcţie de categoria aleasă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult