Acasa MagazinLife Bucureşti: Zeci de mii de spectatori la concertul Bon Jovi VIDEO

Bucureşti: Zeci de mii de spectatori la concertul Bon Jovi VIDEO

scris de Z.V.
1 afisari

Debutând cu piesa „Raise Your Hands”, trupa Bon Jovi a adus la concert, în Piaţa Constituţiei, cîteva zeci de mii de oameni care nu au ţinut cont de caniculă.

bon_jovi_show la bucuresti

În deschidere, de la 18,20, au concertat formaţiile QuantiQ şi Stillborn. Bon Jovi a urcat la ora 20,00 pe scena de 54 de metri lăţime, 25 de metri adâncime şi 20 de metri înălţime.

Pe lângă ”You Give Love a Bad Name” şi ”Born to Be My Baby”, concertul a continuat cu piese consacrate precum ”We Weren’t Born to Follow”, ”Lost Highway”, ”It’s My Life”, ”In these Arms”, ”We Got it Goin’ on” – piesă ale cărei versuri au fost cântate în mare parte de public, transmite Agerpres.

Jon a cântat şi în mijlocul fanilor, pe o altă scenă amplasată în mijlocul spaţiului de concert. L-a însoţit pe această a doua scenă Richie Sambora, loc de unde i s-a cântat „La Mulţi Ani”, imediat după piesa ”Bad of Roses”, interpretată de Jon cu steagul României în mână, inscripţionat cu numele trupei.

Deşi trebuia să dureze 60 de minute, concertul Bon Jovi a durat trei ore. Fani ai Bon Jovi au mai putut fi zăriţi şi la ferestrele instituţiilor din jurul Pieţei Constituţiei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult