Acasa MagazinLife Bucurestiul intra pe harta oraselor care gazduiesc lacatele iubirii

Bucurestiul intra pe harta oraselor care gazduiesc lacatele iubirii

scris de S. P.
16 afisari
„Lacatul Iubirii” sau „Love Lock”, cum este el cunoscut in limba engleza, este fie un lacat oarecare, fie un lacat personalizat cu numele membrilor unui cuplu, care marcheaza fie o amintire din acel loc, fie o declaratie de dragoste sau chiar o cerere in casatorie.
Paris -Pont des Artes

Paris -Pont des Artes

Considerate unele dintre cele mai romantice gesturi sau simboluri, aceste lacate se pot vedea din ce in ce mai des in toata lumea, ele reprezentand nu numai un fenomen cultural, ci si un obiectiv turistic.

Bucurestiul intra si el pe harta oraselor care gazduiesc lacatele iubirii. Locatia se afla in centrul Capitalei, pe Cuza Voda nr. 46, unde cuplurile pot sa isi lege dragostea de Poarta Dragonului.  
Traditia lacătelor iubirii a devenit o adevărată nebunie la nivel mondial, odată cu publicarea a două romane de succes ale scriitorului italian Federico Moccia – Tre Metri Sopra il Cielo (Trei metri deasupra cerului) si Ho Voglia di Te (Te Doresc).
După spusele legendei, tinerii îndrăgostiti din Roma îsi gravau numele pe un lacăt, pe care îl agătau de al treilea felinar din partea de nord a Podului Milvio si apoi aruncau cheia în râul Tibru, în speranta că vor rămâne astfel împreună pentru totdeauna.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult