Acasa MagazinLife Cȃt ȋi costǎ sistemele de securitate pentru noua casǎ pe soții Beckham

Cȃt ȋi costǎ sistemele de securitate pentru noua casǎ pe soții Beckham

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

David și Victoria Beckham se pregătesc să se mute într-o nouă reședință în valoare de 31,5 milioane de lire sterline din Londra, cheltuind încă 1 milion de lire sterline pentru sisteme de securitate.

Cȃt ȋi costǎ sistemele de securitate pentru noua casǎ pe soții Beckham (foto:radardemedia.ro)

Fostul fotbalist și fosta Posh Spice, care au împreună patru copii, Brooklyn, 14 ani, Romeo, 11 ani, Cruz, 8 ani și Harper, 2 ani, și-au comandat cele mai moderne sisteme de securitate pentru locuințe și și-au amenajat și o cameră specială pentru cazuri de urgență majoră. Noua reședință „va fi dotată cu o cameră de panică, un sistem de monitorizare video cu 60 de camere ce va funcționa 24 de ore din 24 și un sistem de acces pe bază de recunoaștere a amprentelor”, conform unei surse citate de revista Grazia.

Designerul de interioare Kelly Hoppen, o prietenă de-a Victoriei Beckham, se ocupă de renovarea și amenajarea reședinței ce va fi dotată și cu un salon de manichiură, un coafor și un spa. David Beckham dorește de asemenea instalarea unui lift și a unei bucătării de lux, potrivit Agerpres.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult