Acasa MagazinLife Ca-n filme. Cum a ajuns cenuşa regizorului la Dana Nicolaescu

Ca-n filme. Cum a ajuns cenuşa regizorului la Dana Nicolaescu

scris de L.M.
0 afisari

Urna cu cenuşa regretatului Sergiu Nicolaescu a ajuns în posesia soţiei, Dana Nicolaescu, exact ca în filmele regizorului.

Dana Nicolaescu sotia Sergiu Nicolaescu

Ca-n filme. Cum a ajuns cenuşa regizorului la Dana Nicolaescu (foto: RTV.net)

Luni, presa aştepta în jurul Crematoriului Vitan-Bârzeşti să apară Dana Nicolaescu, pentru a ridica urna cu cenuşa regizorului. Numai că soţia s-a folosit de o diversiune. O maşină a firmei de pompe funebre care s-a ocupat de serviciile funerare în cazul lui Sergiu Nicolaescu, a adus un sicriu cu un decedat, în jurul orei 10.00, scrie Libertatea. Numai că, în dric, se afla şi un reprezentant al familiei Nicolaescu, care a avut misiunea de a merge la conducerea crematoriului, unde s-au făcut formele pentru ridicarea urnei cu cenuşă. Omul a luat urna şi a plecat tot cu maşina de la firma de pompe funebre.

Pe drum, bătbatul a schimbat maşina, fiind preluat de un alt autovehicul, care l-a dus, cu tot cu urna cu cenuşa lui Sergiu Nicolaescu, la locuinţa din Zambaccian, unde îl aştepta Dana Nicolaescu.

2 comentarii

dinu 08-01-2013 - 19:43

Care prersa??? Aia necrofaga? Vai de noi! Ce am ajuns ! Foamea de stiri ne face sa cadem in ridicol, in nesimtire totala! Si astia voiau inmormantare crestina? Astia care nu au nimic crestin in ei? Rusine pentru acest popor ca-i suporta si ii accepta!

digital 08-01-2013 - 20:24

probabil i-o fi adus”păpușii vesele”,odată cu urna și vreun dildo!!!
e plictisită și neconsolată,fata!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult