Acasa MagazinLife Cadou de 40 de milioane de dolari: Vezi ce a primit Jay-Z de ziua lui

Cadou de 40 de milioane de dolari: Vezi ce a primit Jay-Z de ziua lui

scris de Laurentiu Banches
880 Afisari

Cu ocazia aniversării a 42 de ani, rapperul american Jay-Z a primit de la soţia sa, Beyonce, un avion de lux Bombardier Challenger 850, care valorează peste 40 de milioane de dolari.

Jay-Z a primit de ziua lui un avion Bombardier Challenger 850 in valoare de 40 de milioane de dolari (foto:stratosjets.com)

Avionul privat de lux pe care Beyonce i l-a oferit lui Jay-Z are o sufragerie, o bucătărie, un dormitor şi două băi complet utilate, fiind astfel modelul favorit al celebrităţilor. De altfel, se pare că în rândul vedetelor oferirea de aparate de zbor drept cadouri a devenit o nouă modă. Cu o lună în urmă, Angelina Jolie i-a oferit cu ocazia logodnei, un elicopter în valoare de 1 milion de lire sterline lui Brad Pitt.

Totodată, potrivit rtv.net, aceasta nu este pentru prima dată când Beyonce şi Jay-z îşi fac cadouri extravagante unul altuia. În 2010, rapperul i-a oferit soţiei sale o mică insulă în Florida Keys, care a costat nu mai puţin de 20 de milioane de dolari, cântăreaţa răsplătindu-l anul trecut cu un inel de safir, în valoare de jumătate de milion de dolari.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult