Acasa MagazinLife Câine decorat pentru că a salvat viaţa unei fetiţe

Câine decorat pentru că a salvat viaţa unei fetiţe

scris de M.A.
1 afisari

Junior, un câine labrador dintr-un sat de pe insula niponă Hokkaido, a fost decorat cu o medalie de aur pentru că a salvat viaţa unei fetiţe în vîrstă de 3 ani.

Cainele Junior decorat de primar (mainichi.jp)

Cainele Junior, decorat de primar (foto: mainichi.jp)

Labradorul se afla într-o maşină cu fetiţa, Sukai Kimura, şi bunicul acesteia, în vârstă de 81 de ani, la 15 noiembrie, iar vehiculul a pierdut la un moment dat direcţia şi a căzut în apele unui râu, a semnalat ziarul Mainichi, citat de Moldpres. Ocupanţii au rămas toată noaptea blocaţi în maşina care avea un geam spart, într-o zonă cu ninsori intense şi temperaturi sub zero grade în această perioadă a anului.

Ajutorul lui Junior, de 7 ani, a fost decisiv pentru menţinerea în viaţă a fetiţei, potrivit presei, deoarece el a stat tot timpul aproape de Sukai pentru a-i asigura căldura cu trupul său. Fetiţa şi bunicul ei au fost salvaţi de pompieri, care au considerat fundamentală prezenţa câinelui pentru supravieţuirea micuţei.

La ceremonia de decorare a lui Junior, autorităţile locale au mulţumit câinelui în numele întregii comunităţi şi au cerut stăpânilor să aibă mare grijă de el.

1 comentariu

ParpanghElE : Cunoastem si NOI, un ...caine care tot de 7 ani 25-11-2011 - 13:27

Sa culcat pe F i i n t a N a t i o n a l a, si trage vartos din seva ei . Sa fie decorat, sa fie …atarnat!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult