Acasa MagazinLife Calendar cu raze X si tocuri cui!

Calendar cu raze X si tocuri cui!

scris de Ziua Veche
25 afisari

Calendarul 2010 cu raze X si tocuri cui este primul calendar din lume care prezinta frumusetea feminina intr-o alta lumina. O agentie de publicitate din Berlin, Germania, EIZO, a realizat primul calendar din lume cu ajutorul razelor X. Fiecare luna a anului este reprezentata de un model, in pozitii diferite si cu pantofi cu toc cui. Fiind raxe X, hainele lipsesc, iar din modelul este un schelet.
Cum acest tip de calendar nu este foarte popular printre cadrele medicale (modalitatea de prezentare este de vina), cu siguranta ca va avea alti adepti.

Cititi mai multe pe apropo.ro.

0 comentariu

Lara Dy 23-09-2010 - 08:16

Eu nu am fost niciodata in tabara pentru ca nu se stia in ce conditii se ajunge acolo si cat de bine e- auzisem multe povesti negative despre tabara- mizerie, copii neglijati si alte cele- e normal ca in conditiile in care statul nu ofera o lista cu tabere aduse la standarde europene multi parinti sa nu stie ce sa faca , iar cei care se ocupa cu taberele- administratorii isi trag si ei folosul de la asa zisii chiriasi externi ai taberelor- ca asa e in ROmania- daca e de la stat hai sa furam cat putem ,nu???
Imi pare rau ca nu ai mai reusit sa faci un reportaj de la Marea Neagra…dar asta e- neseriozitatea e mare …

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult