Acasa MagazinLife Cannabis şi Eurovision: Colaborator al trupei Mandinga, săltat de DIICOT

Cannabis şi Eurovision: Colaborator al trupei Mandinga, săltat de DIICOT

scris de M.A.
38 afisari

Grusa Mirko Tony Sevko, toboşar la trupa Cortez, a fost reţinut de DIICOT, după ce ar fi încercat să vândă cannabis în Bucureşti, au declarat surse judiciare.

catuseÎn timpul audierii de la DIICOT, Grusa Mirko Tony Sevko le-a declarat procurorilor că este colaborator al trupei Mandinga, alături de care ar fi fost la Eurovision, susţin surse judiciare, citate de Mediafax.

La data de 13 martie, poliţiştii BCCO Bucureşti şi SCCO Giurgiu, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Giurgiu, au surprins în flagrant delict, pe raza municipiului Bucureşti, un bărbat care avea asupra sa droguri de risc – cannabis, pe care intenţiona să le comercializeze în capitală, anunţă Poliţia, într-un comunicfat..

La aceeaşi dată, în urma percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa unui alt suspect în cauză au fost descoperite mai multe doze de cannabis şi rezină de cannabis.

În cauză a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore a celor doi suspecţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Procurorii DIICOT vor solicita instanţei de judecată arestarea preventivă a suspecţilor pentru 29 de zile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult