Acasa MagazinLife Cântec pentru Teo interpretat de fiica ei (Video)

Cântec pentru Teo interpretat de fiica ei (Video)

scris de L.M.
4 afisari

Maia, fiica lui Teo Trandafir, i-a făcut mamei sale o surpriză: i-a prezentat un videoclip făcut pe baza unei piese compuse de Dan Teodorescu de la trupa Taxi.

Teo_Trandafir s-a intors in Romania

Teo Trandafir s-a întors în România

Povestea videoclipului a început acum o lună, când Teo era încă la Viena şi încă nu ştia dacă va ajunge la Bucureşti la timp pentru 9 mai, ziua Maiei, informează Realitatea TV.

Sâmbătă, când a avut loc petrecerea de ziua Maiei, a fost prezentat clipul în prezenţa tuturor invitaţilor, iar surpriza a funcţionat la perfecţie.

Teo Trandafir s-a întors acasă pe 20 aprilie. Fosta vedetă de televiziune a fost externată de medicii de la clinica AKH din Viena. Ea a ajuns în România după trei luni în care a stat în Austria la spital şi a fost supusă la intervenţii chirurgicale, diagnosticul său fiind acela de pancreatită acută. Ea nu îşi anunţase nici măcar fiica de faptul că  urma să aterizeze pe pământ românesc.


1 comentariu

luminita 13-05-2011 - 19:27

MINUNAT! Nu am cuvinte ! Sa-i dea Dumnezeu sanatate multa ! Si voua celor de la TAXI!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult