Acasa MagazinLife Capcana de la MasterChef: turmericul şi morcovul mic (VIDEO)

Capcana de la MasterChef: turmericul şi morcovul mic (VIDEO)

scris de L.M.
15 afisari

Ultima proba din editia a sasea a show-ului culinar MasterChef de la ProTV  a fost un test de recunoastere a unor ingrediente si condimente. Pare simplu la prima vedere, dar le-a dat mari batai de cap concurentilor, marti, 24 aprilie 2012.

MasterChef - Iris Lungu a incurcat morcovii

MasterChef - Iris Lungu a incurcat morcovii

Cei care au gresit cel mai mult – Iris Lungu si Magda Nicolae, care, de emotii, au numit primul ingredient pe care au crezut ca-l recunosc: morcovul. Din pacate pentru ei, era o capcana: morcovul nu era chiar morcov, ci baby-carrot sau morcov mic.

Cei doi au intrat la baraj, unde fiecare a trebuit sa ghiceasca cat mai multe ingrediente. Primul a fost Iris, care a ghicit 12 ingrediente si s-a incurcat la turmeric – pe care l-a numit, in mod gresit, sofranMagda a facut aceeasi greseala, numai ca mai devreme decat Iris: a crezut ca turmericul e curry si, astfel, a fost eliminata din competitie.

Vroiam sa merg acasa… mi-a fost ciuda ca am gresit din cauza unui morcov mic. Aici emotiile sunt prea puternice. Am invatat ca trebuie sa-mi controlez emotiile, am invatat multe lucruri aici, in special despre mine”, a spus Magda.

Urmatoarea proba pentru concurentii ramasi in cursa pentru premiul de 50.000 de euro – martea viitoare vor trebui sa gateasca in deplasare pentru 400 de persoane, la o cantina sociala, iar Sidia Sissoko va fi sef de echipa.

m.c. 24.4.2012 -part5- www.emisiuni.net de staycu

2 comentarii

Chris P. 25-04-2012 - 23:46

hmmm… de turmeric recunosc nu prea am auzit. de baby carrot stiam de la Frontierville :))

Chris P. 25-04-2012 - 23:49

dar oricum Iris nu a gresit prea mult, la noi turmericul se mai numeste curcuma sau sofran indian…deci , pe aproape… oricum, showul e slabut…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult