Acasa MagazinLife Caracatita Paul e in pericol!

Caracatita Paul e in pericol!

scris de Ziua Veche
2 afisari

Caracatita Paul a fost cap de afis in aceste zile in Spania datorita predictiei pe care a facut-o in favoarea echipei nationale de fotbal a Spaniei, „La Roja”, in intalnirea din semifinalele Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud cu selectionata Germaniei, informeaza Agerpres. Totusi, in alte tari in care verdictul sau nu a fost pozitiv, oamenii au cerut chiar moartea caracatitei.

Este cazul Argentinei, unde grupul de pe Facebook „Matemos al pulpo Paul si perdemos con Alemania” (Sa ucidem caracatita Paul daca pierdem cu Germania) numara deja aproape 3.000 de partizani hotarati sa-si duca pana la capat amenintarea. Acestia au propus si alternative precum „Broasca-testoasa Jorge” sau „Yorkshire ghicitor” pentru a prezice rezultatele.

Acestui grup opus ghicitorului marin i se alatura alt dusman aparut in populara retea sociala, pagina „Hagamos paella de pulpo Paul” (Sa facem paella din caracatita Paul). Cu peste 1.000 de adepti, acest spatiu inregistreaza fraze de tipul „No me gusta comer pulpo pero me uno a cocinarlo por traidor” (Nu-mi place sa mananc caracatita, dar sunt de acord sa-l gatim pentru ca este tradator).

Dupa semifinala cu Spania, pierduta de Germania cu 0-1, suporterii germani au cerut sa fie ucis „Oracolul”.

Totusi, cefalopodul are propriii sai admiratori pe pagina sa oficiala, unde peste 4.000 de persoane isi exprima sprijinul zilnic.


0 comentariu

michael 15-09-2010 - 20:47

un lunetist

cercetas 15-09-2010 - 22:23

ca aici arunca gunoii, adica ce are si el mai de pret in inima

cercetas 15-09-2010 - 22:27

dar daca a pastrat arhiva de la ziua si imi ma afla, stiu si eu daca sa-l mai injur chiar asa?

Vica 17-09-2010 - 13:25

140 de ofiteri?Satelit doar pentru tine?Noroc ca te stie lumea de gulgutier notoriu.Dar Dumnezeu nu bate cu parul!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult