Acasa MagazinLife Care a fost darul la nunta lui Cristi Borcea

Care a fost darul la nunta lui Cristi Borcea

scris de L.M.
13 afisari

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că la nunta lui Cristian Borcea cu Alina Vidican, la care a fost naş, s-a strâns suma de 150.000 de euro din partea invitaţilor.

Cati bani s-au strans la nunta lui Borcea

150.000 de euro, atâţia bani s-a strâns la nuntă. De unde 2 milioane de euro? Un sfert din invitaţi au fost oameni care au dat 100 de euro. Jumătate n-au dat nimic pentru că erau prieteni ai naşului, ai finului, angajaţi ai finului. Oamenii care au venit din partea finei n-au averea 3.000 de euro, cum să dea atât la nuntă?”, a explicat Becali.

El a menţionat că România poate deveni o ţară frumoasã cu nunţi asemănătoare celei la care el a fost naş. „Lumea s-a distrat foarte frumos, dar trebuie să înţelegem că dacă vrem o Românie frumoasă, bogată, ţară frumoasă se face cu oameni bogaţi, cu oameni care se îmbracă frumos, curat, care tind la lux. Ţară frumoasă se face cu un eveniment ca ăsta, cu lucruri frumoase. Dacă vrem să stăm în sărăcie şi să avem nunţi în sărăcie, să vorbim la televizor numai de tâlhărie, hoţie, crimă, depinde ce vrem… Eu totuşi am încredere în acei puţini care au comentat frumos şi în acei mulţi care s-au uitat la această nuntă„, a mai spus Becali.

Finanţatorul stelist consideră că nunta a fost mediatizată pentru că mire a fost Cristian Borcea, „tânăr drăguţ, cu bani, proprietar la Dinamo„, iar naş a fost Gigi Becali, „proprietar la Steaua, miliardar, europarlamentarA fost o nuntă normală şi nu o mai comentăm. Eu spun că a fost cea mai frumoasă nuntă la care am fost vreodată, cea mai luxoasă şi cea mai nobilă, dar nu a fost niciun fel de exces, risipă, indecenţă. Nimic din toate minciunile care s-au vehiculat de acei oameni invidioşi. Oamenii sunt aşa cum sunt şi mai comentează. Ce să comenteze lumea, Cristi Borcea, tânăr, băiat drăguţ, are deja trei copii, are şi o altă nevastă, tânără, mai face copii şi cu asta, proprietar la clubul Dinamo, bani. Becali, naş, proprietar la Steaua, miliardar, alea alea, imagine, trei copii, nevastă frumoasă, mai este şi europarlamentar al naibi. Normal că răutăcioşii comentează. A fost 200-300.000 toată nuntă. Ce, s-a aruncat cu bani? Cu mâncare pe jos?”, a adăugat Becali.

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, şi soţia sa, Alina Vidican, s-au căsătorit religios, duminică, la biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera, naşii cuplului fiind finanţatorul stelist Gigi Becali şi soţia acestuia, Luminiţa. Petrecerea a avut loc la un restaurant din Otopeni.

1 comentariu

vasile2007 30-08-2011 - 17:45

da proasta-i presa din romania,antena3,realitatea tv,niste papagali,eu nu sant nici stelist,nici dinamovist,ce aveti cu borcea ca sa insurat,destinul,ce ati vrea sa vo puna voua,sa va dea voua bani,de ce nu va ocupati de asa zisii revolutionari ori de bolnavii inchipuitii care ne sug o groaza de bani,de asta va este frica,santeti adevarati toparlani,numai gura e de voi si numai unde nu trebuie,rusinica,singuri va faceti de ras cu asemenea articole !!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult