Acasa MagazinLife Care este cea mai bună zi pentru a face sex

Care este cea mai bună zi pentru a face sex

scris de D.P.
1 afisari

Un grup de cercetători britanici susţine că organismul dă randament pentru anumite activităţi doar în anumite momente şi în diferite zile ale săptămânii, informează site-ul medicmagic.net.

sexPotrivit experţilor de la London School of Economics, joia este cea mai bună zi pentru a face sex.

În această zi, organismul înregistrează un nivel de cinci ori mai mare al hormonilor sexuali, spre deosebire de celelalte zile ale săptămânii, susţin oamenii de ştiinţă.
În ceea ce priveşte momentul zilei ideal pentru a face sex, experţii au constatat că nevoile femeilor diferă de cele ale bărbaţilor.

Astfel, bărbaţii preferă sexul de dimineaţă, deoarece în acest moment al zilei nivelul de testosteron este la cote maxime, iar erecţia este una puternică.

De cealaltă parte, organismul femeilor înregistrează cel mai mare nivel de hormoni sexuali după-amiaza sau seara, scrie site-ul menţionat, citat de Gândul.

Specialiştii susţin că este de preferat sexul de dimineaţă, deoarece atunci energia e la cote maxime. În plus, persoanele care fac sex dimineaţa se simt bine pe tot parcursul zilei, deoarece se eliberează în organism hormoni precum oxitocina, supranumit şi hormonul iubirii.

Sexul făcut seara este benefic pentru eliberarea tensiunii acumulate pe parcursul zilei, dar cercetătorii atrag atenţia că satisfacţia partidelor de amor făcute după terminarea programului de lucru poate fi diminuată, deoarece organismul este slăbit.

4 comentarii

Parpanghel : Shi , sa ne sophtesca tiiceritza M. C!!!!!!!! 23-03-2011 - 18:23

Ca si EA, nu mai stie nimee’h, aici la blogiit! Cautati-ooo! NON – STOP(shoptetoru de la distance)

ValVerde 23-03-2011 - 21:58

Care este cea mai buna zi pentru a face sex

Cum care?…Ziua in care in sfirsit ai convins-o !!!!

MariuS 25-03-2011 - 01:40

Super tare comentariul tau! 😉

Ion Caramdache 25-03-2011 - 04:23

He, he, he, s-au pus contabilii de facut CFI la sex !!!!! Nu mai ramane decat ca doctorii sa faca inventare la oua si felcerii sa se apuce de pansat pasarici.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult