Acasa MagazinLife Care este plaja cu cele mai multe atacuri de rechin

Care este plaja cu cele mai multe atacuri de rechin

scris de C.S.
9 afisari

Plaja în apropierea căreia au loc cele mai multe atacuri de rechin este New Smyrna din Florida, SUA. Potrivit Guinness Book 2015, aici au fost înregistrate nu mai puțin de 238 de astfel de atacuri.

SOUTH AFRICA SHARK ATTACKConform raportului International Shark Attack File (Evidența atacurilor de rechin în lume), actualizat de Universitatea din Florida, Volusia County, de care aparține plaja New Smyrna, ”merită îndoielnica distincție de capitala mondială a atacurilor de rechini asupra oamenilor”. De exemplu, numai în anul 2008 s-au înregistrat 24 de astfel de incidente.

Totuși, în SUA, singurele trei atacuri fatale și neprovocate ale rechinilor din ultimii doi ani au avut loc doar în zona plajelor de pe Insula Maui, Hawaii. Cea mai recentă victimă este Margaret Cruse, de 65 de ani, atacată în timp ce practica snorkeling de, cel mai probabil, un rechin tigru.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult