Acasa MagazinLife Care este următorul film al Angelinei Jolie

Care este următorul film al Angelinei Jolie

scris de A.P.
3 afisari

Angelina Jolie avea în plan să joace într-un film de Luc Besson, pentru care filmările erau programate în aprilie, dar surse apropiate proiectului spun că acesta a fost anulat.

Care este următorul film al Angelinei Jolie

Angelina Jolie a declarat că următorul său rol va fi cel al vrăjitoarei dintr-o adaptare a basmului „Frumoasa din Pădurea adormită” produsă de studiourile Disney, care va avea titlul „Maleficent”.”Nu am mai jucat de doi ani şi nu am mai făcut nimic de la «In the Land of Blood and Honey». Următorul rol la care mă gândesc este într-un film Disney„, a spus Jolie, aflată la Festivalul de la Berlin (9 – 19 februarie), unde şi-a prezentat debutul în regie, informează hollywoodreporter.com.

Filmările pentru „Maleficent” ar putea începe până la sfârşitul acestui an sau la începutul anului viitor, filmul fiind programat pentru lansare, potrivit imdb.com, în 2015.Filmul va fi regizat de Robert Stromberg, care a fost scenaristul lungmetrajelor „Avatar”, „Alice in Wonderland” şi al viitoarei pelicule „Oz the Great and Powerful”, produsă de Disney.

Filmul spune povestea Frumoasei din Pădurea Adormită din perspectiva celebrei vrăjitoare. Jolie a declarat încă din decembrie pentru The Holywood Reporter că vrea să se implice în acest proiect, spunând că fiii ei o numesc deja „mom-elicent”. De asemenea, a spus că vrea neapărat să facă un film pentru întreaga familie, după experienţa cu franciza de animaţie „Kung Fu Panda”, unde a dat voce unui personaj.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult