Acasa MagazinLife Care sunt dovezile lui Iri la divorţul de Moni

Care sunt dovezile lui Iri la divorţul de Moni

scris de D.P.
4 afisari

După ce s-a oferit să dea declaraţii fie despre el, fie despre Moni oricărui ziarist, acum Irinel depune, ca dovezi, la dosarul de divorţ, articolele din presă scrise despre Moni.

irinel_columbeanu2Potrivit declaraţiilor din întâmpinarea depusă la Judecătoria Buftea în dosarul de divorţ, el a ataşat documentului patru volume cu extrase din diverse publicaţii, dispuse pe categorii, în funcţie de perioadele din viaţa soţiei sale.

Acestea au denumiri de tipul: “Extrase din presă despre Monica Gabor”, “Extrase din presă despre Monica Columbeanu în primii ani de căsnicie”, “Extrase din presă despre Scorpia de la Izvorani”.

În plus, scrie libertatea.ro, Irinel o acuză pe Moni că în perioada petrecută în SUA şi-a traumatizat fiica în asemenea hal, încât Irina se teme acum de gândaci, de câini şi de haine groase, ca acelea purtate cât a locuit peste Ocean.

5 comentarii

Viorica Ianc 26-03-2011 - 14:41

Este in stare sa-si creasca fetita ? Irina va suferi cel mai mult !
Peste 20 de ani ! Sigur si atunci isi va iubi si atunci amandoi parintii !
Are intzelepciune taticul de azi ? Nu pot cred .

adrian 26-03-2011 - 22:44

o sa realizeze irina cand o sa fie mare de ce s a casatorit maica sa cu o persoana mai in varsta ca ea. doar pentru bani si asta o costa mult pentru ca nu s a tinut de casnicia ei pana cand a ajuns sa incerce sa o fure pe irina de langa el si sa mearga in america.dar nu i a mers ca irinel a stiut sa puna piciorul in parg .bravo lui.lumea e cruda mai ales persoane ca monica.

Virinica 26-03-2011 - 18:43

pai sa scoate si Monica din presa tot ce s-a scris despre el, cum e este impotent, si-atunci o divorteaza din oficiu! Ca doara ce scrie presa din Romania este ABSOLUT, 100% adevarat, nu?!!! Ma, lui Virinel i s-au urcam hormonii de menopauza la cap? Asta chiar este doar un idiot cu bani?

MariuS 27-03-2011 - 13:37

Mai lasati-i pe Moni si Viri sa-si traiasca drama, voi alegeti sa traiti sanatos cu Life Care

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult